Bewe Hockey vieraili voittoisasti Kellokoskella

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Bewe Hockey suuntasi KelA:n vieraaksi, ryöstöretki kannatti sillä voitto kirjattiin selkein luvuin 2-7 (0-3)(1-1)(1-3). Suomen suurimpaan psykiatrisen sairaalan taajamaan Tuusulan pohjoisosaan matkannut Bewe Hockey aiheutti pelitaidoillaan päänvaivaa lauantai-illan huumaa katsomaan tulleille 114 maksaneelle katsojalle. Myös vastustaja ajettiin hulluuden partaalle kirjaimellisesti.

Mitä lie Kellokosken Alun valmennus miettinyt, sillä kotijoukkue luisteli vastaan pakkopaidoissa. Tai ainakin siltä vaikutti, sillä alku oli Beweltä tehokas kun Arttu Leppä taiteili Niko Varjoniemen syötöstä tärkeän avausmaalin erän alkuun. Kun Jan Roos ja Eero Lintuvuori latoivat maalin mieheen päästiin erätauolle 0-3 asemasta.

Toinen erä jättikin hieman jossittelua, vaikka Bewe peliä hallitsikin. Lääkitys taisi osua kohdalleen ajoittain, sillä KelA pyristeli erästä tasapelin. Bewen maalista ylivoimalla vastasi Sam Roos, joka sai syötön velipoika Jan Roosilta ja Olli Lähdesmäeltä. Oikeakäsi alhaalla pelaavaa Jan Roos, kerro nappisyötöstäsi? ”No oon mä aikasemminki antanut nappisyöttäjä kun pöytästigan kiekko on joskus kadonnu ja sit ollaan pelattu loppuun broidin kans Burana-tabletil”. Pelimiehiä epäilemättä.

Kolmanteen erään matkattiin adrenaliinipiikit reisissä. KelA jätti oman Hemohes –kassinsa pukuhuoneeseen huoltajien huostaan. Efedriinipitoista piristettä nauttinut huolto teroittikin pelaajien luistimet dopingpäissään siihen pisteeseen, että jäljellä olikin vain pelkät muoviosat. Bewen terät eivät lipsuneet, Panu Pättieniemen kaksi maalia ja Esa Kivistön yksi taittoi lopullisesti KelA:n niskan. Liike ja yritteliäisyys tuottivat halutun lopputuloksen ja Lauri Kokko selvitti 23 torjunnallaan maalinsa puhtaana jos kahta kotijoukkueen maalia ei laskettaisi.

Kellokosken jäähallin pehmustettuun huoneeseen saapunut Bewe kapteeni Roopertti Martikainen kuvaili tuntojaan. ”Peli oli hyvä, ajoittain hieman puurtamista kun vastustaja vain makasi eikä tehnyt oikein mitään kuin sumputti maalinedustaa. Hyvä et saatiin avausmaali, nää on vaikeita paikkoja pelata mut hyvin kundit hoiti homman kotiin”.

Ja tähtikotkat:

*Panu Pättiniemi, kirurgi viiltelee vastustajaa ja saa pistetehtailullaan veret seisahtumaan

**Mikko Juutilainen,  turvamies ei päästänyt potilaita tontilleen, hyvä sisääntulo

***Jan Roos, ylilääkärin tarkkuus puolustuspäässä sekä 1+2 tehopisteet

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKilla viiden pisteen viikonloppu

Bewe TuusKi otti viikonloppuna kaksi voittoa Suomi-sarjan alkusarjassa. Lauantaina Forssan Palloseura taipui kotonaan selvästi 2–6. Sunnuntaina Hyrylässä Kotkan Titaanit kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun Bewe TuusKi voitti rankkareilla 6–5.