Bewe TuusKilla viiden pisteen viikonloppu

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Bewe TuusKi otti viikonloppuna kaksi voittoa Suomi-sarjan alkusarjassa. Lauantaina Forssan Palloseura taipui kotonaan selvästi 2–6. Sunnuntaina Hyrylässä Kotkan Titaanit kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun Bewe TuusKi voitti rankkareilla 6–5.

FPS ei antautunut niin helpolla kuin loppunumerot antavat ymmärtää. Eero ja Lauri Lehvosen sekä Niko Aiteron osumilla BeweTuusKi tosin johti pelin puolivälissä 3–0, mutta ”Aurinkokuninkaan” täyskaima Juhani Tamminen kavensi sitten tasavajaalla 1–3:een. Santeri Kuvaja kasvatti vielä toisessa erässä ylivoimalla vierasjohdon kolmeen maaliin, mutta Bewe TuusKin Jaska Vilenin saatua päätöserässä koukkaamisesta kaksiminuuttisen nosti FPS:n Jesse Suvisuo joukkueensa uudelleen kahden maalin päähän. Isäntien loppuvaiheiden riskinotto ei kuitenkaan tuottanut tulosta, päinvastoin: sekä Lauri Lehvonen että Jaska Vilen pussittivat tyhjiin. Maalivahtien torjunnatkin kertovat tasaisesta ottelusta: FPS:n Valtteri Salo 30 torjuntaa, Bewe TuusKin Jaakko Suomalainen 27.

Viisi ensimmäistä otteluaan varsinaisella peliajalla voittanut Titaanit oli odotetun hankala vieras. Runsaasti Mestis-kokemustakin omaavien Aapo Lampisen ja Kory Bakerin johdolla Titaanit oli maalinteossa niskan päällä aina kolmannen erän kuudennelle minuutille asti. Silloin Bewe TuusKin Juho Perttilä tasoitti lukemiksi 3–3. Sen jälkeen Toni Wallenius ja Jonne Juntheikki veivät Bewe TuusKin jo 5–3-johtoon. Kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Titaanit alkoi pelata upporikasta tai rutiköyhää ja onnistui siinä huomattavasti paremmin kuin FPS edellispäivänä. Kory Baker kavensi ja Raine Räisänen tasoitti Titaanien pelatessa kuudella kenttäpelaajalla.

Jatkoaika oli maaliton. Voittolaukauskilpailussa ratkaisu saatiin kuudennessa parissa kun Jaska Vilen onnistui, Raine Räisänen ei. Vilen oli tehnyt ensimmäisessä erässä ylivoimalla Bewe TuusKin 1–1-tasoituksen ja oli voittolaukauskisassakin ehtinyt ennen ratkaisevaa onnistumistaan kuitata Titaanien Kory Bakerin onnistumisen. Bewen varsinaisen peliajan toisen osuman (2–2-tasoitus) viimeisteli Niko Aitero. Jos menivät maalit 65 minuutin aikana tasan, niin menivät myös maalivahtien torjunnat. Sekä Bewe TuusKin Joonas Inkilälle että Titaanien Janne Karvoselle niitä kirjattiin 38.

Bewe TuusKin ottelut jatkuvat perjantaina 5. lokakuuta Hyrylässä. Kello 18.30 alkavaan peliin tulee vieraaksi Porvoon Hunters, joka on aiheuttanut Bewe TuusKille toistaiseksi ainoan tappion. Runsaat kaksi viikkoa sitten numerot Porvoossa olivat isäntien eduksi 5–2.  

Kotiottelussa palkittiin avausmaalin tekijä Jaska Vilen Elmo Most Palyer palkinnolla ja ottelun parhaiden palkinnot pokkasivat kotijoukkueen Toni Wallenius ja vieraiden Kory Baker.

kuvakavalkadi sunnuntain ottelusta

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs.+Titaanit/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi taas parempi rankkareissa

Bewe TuusKi otti toisen peräkkäisen kahden pisteen voittonsa Suomi-sarjan alkusarjassa, kun Porvoon Hunters kaatui Hyrylässä voittolaukauksilla 4–3. Bewe TuusKin edellisestä kotipelistä Titaanit oli joutunut palaamaan Kotkaan vain yksi piste plakkarissaan.