Bewe TuusKi taas parempi rankkareissa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Bewe TuusKi otti toisen peräkkäisen kahden pisteen voittonsa Suomi-sarjan alkusarjassa, kun Porvoon Hunters kaatui Hyrylässä voittolaukauksilla 4–3. Bewe TuusKin edellisestä kotipelistä Titaanit oli joutunut palaamaan Kotkaan vain yksi piste plakkarissaan.

Tällä kertaa voittolaukauskilpailu ratkesi lyhyimmän mahdollisen kaavan mukaan. Bewe TuusKista sekä Jaska Vilen että Niko Aitero laittoivat laatan Hunters-vahti Janne Kavekarin taakse. Porvoolaisten kaksi ensimmäistä yrittäjää sen sijaan epäonnistuivat.

Bewe TuusKin maalivahti Joonas Inkilä torjui pelissä 31 kertaa, tasaisessa tulituksessa ollut Kavekari peräti 56. Tuonkin tilaston perusteella sarjapisteet jakaantuivat lopulta oikeansuuntaisesti.

Lauri Lehvonen ja Juho Perttilä laukoivat ensimmäisessä erässä kotijoukkueen jo 2–0-johtoon, mutta Samuli Rassan kavennuksen myötä toiseen erään lähdettiin 2–1-lukemista.

Kun toista erää oli jäljellä neljä minuuttia, kasvatti Bewe TuusKin Marcus Nikander eron kahteen tasavajaalla siirretyn rangaistuksen aikana. Puoli minuuttia ennen erän loppua Huntersin Marc Kärkönen kavensi. Kolmannen erän ainoa osuma syntyi tasan kolme minuuttia ennen summeria, kun Huntersin Mika Tasala tasoitti 3–3:een.

Sunnuntaina 7.10. Bewe TuusKi pelaa Imatralla Ketterän vieraana, ja myös perjantaina 12.10. on edessä reissupeli eurajokelaisen HC Satakunnan isännöidessä. Hyrylän jäähallissa pelataan Suomi-sarjaa seuraavan kerran lauantaina 13.10. kello 17.00 alkaen, kun sarjakärki Titaanit tulee kylään jo toistamiseen kahden viikon sisään.

Elmo Most Player Lauri Lehvonen ja Bewe Tuuski parhaana palkittiin Jarno Nikandet Votkinin  50 euron lahjakortilla. Hunterin parhaan pelaajan pystin pokkasi maalivahti Janne Kavekari.

 

Kuvakavalkadi a’la Jonne Vaahtera:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs+Hunters/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Haukoista ei ollut Bewe Hockeyn haastajaksi

Bewe Hockey jatkoi voittojen tiellä selättäen Järvenpään Haukat selkein luvuin 5-1 (1-0)(2-0)(2-1). Jo viides peräkkäinen voitto ei ollut vauhdilla pilattu, mutta tärkeät kolme pistettä tulivat kuitenkin ansaitusti. Kolmella kentällisellä otteluun lähtenyt Bewe Hockey törmäsi jo tutuksi tulleeseen viiden miehen makaavaan linjaan.