Bewe TuusKille viides peräkkäinen voitto

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Lohkojumbo Imatran Ketterä oli kotikentälläänkin helppo nakki Bewe TuusKille Suomi-sarjan alkusarjan ottelussa. Nolla pysyi yhä isäntien pistesarakkeessa selvin 1–8-lukemin.

Bewe TuusKista pääsi tehopisteille 14 pelaajaa. Maaleista Juho Perttilä ja Saku Salmela tekivät kumpikin kaksi, Joonas Saari, Jonne Juntheikki, Tomi Pallassalo ja Niko Aitero kukin yhden. Maalareista Juntheikki, Pallassalo ja Aitero kirjauttivat myös syöttöpisteen.

Bewe TuusKi voitti ensimmäisen erän 3–0 ja toisen 4-0. Pallassalo teki vieraiden viimeisen maalin ajassa 42.24. Jaakko Suomalainen oli torjuntavuorossa Bewe TuusKin maalilla. Hänen nollansa särkyi vasta vajaat kuusi minuuttia ennen loppua. Torjuntoja Suomalaiselle laskettiin 19. Ketterän maalilla kaksi ensimmäistä erää pelannut Matti Hakonen torjui 27 kertaa. Yhdellä takaiskulla selvinnyt Jani Sihvonen ehti torjua 14 kertaa.

 

Voitto oli Bewe TuusKille jo viides peräkkäinen, ja se nousi sarjataulukossa kakkoseksi. Perjantaina 12. lokakuuta Bewe TuusKi vierailee Eurajoella isäntänään vain pisteen päässä kolmannella sijalla oleva HC Satakunta. Lauantaina 13. lokakuuta kello 17 alkaen pelataan Hyrylässä kärkikamppailu, kun keulapaikkaa pitävä Kotkan Titaanit tulee kylään.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kippari Suominen pelasti Bewe TuusKin

Bewe TuusKi otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa Suomi-sarjan alkusarjassa. Nyt oli häviövuorossa HC Satakunta. Eurajoella häämötti jo jatkoaika, kunnes kapteeni Antti Suominen viimeisteli vieraille 1-2-voittomaalin ajassa 58.51.