Kippari Suominen pelasti Bewe TuusKin

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Bewe TuusKi otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa Suomi-sarjan alkusarjassa. Nyt oli häviövuorossa HC Satakunta. Eurajoella häämötti jo jatkoaika, kunnes kapteeni Antti Suominen viimeisteli vieraille 1-2-voittomaalin ajassa 58.51.

Tasaisessa ottelussa maalivahtien torjunnatkin menivät lähes tasan: HC Satakunnan Niklas Lehti ehti kiekon tielle 28 kertaa, Bewe TuusKin Joonas Inkilä 30.

Maalittoman avauserän jälkeen Samuli Valvisto vei isännät johtoon ajassa 25.01. Runsaat kuusi minuuttia myöhemmin Bewe TuusKin Jaska Vilen tasoitti kauden seitsemännellä maalillaan. Syöttöpisteen osumasta kirjauttivat Sami Häkkinen ja Eero Lehvonen. Samalla Häkkinen nousi Bewen syöttöpörssin kärkeen. Hänellä on nyt koossa kuusi maalisyöttöä.

Päätöshetkillä pelin ratkaisseelle Suomiselle maali oli kauden neljäs. Siihen syöttäjiksi kirjattiin Niklas Aho ja Juho Perttilä.

Bewe TuusKi on lohkokakkosena ja vahvasti menossa joulukuun alussa alkavaan varsinaiseen Suomi-sarjaan. Tosin alkusarja ei ole vielä puolivälissäänkään. Seuraavaksi (la 13.10. klo 17.00) Bewe TuusKi kohtaa kotonaan Hyrylässä Kotkan Titaanit, joka pitää hallussaan lohkon kärkipaikkaa kolmen pisteen kaulalla. Kaksi viikkoa sitten Titaanit hävisi Hyrylässä voittolaukauskilpailun jälkeen. Se on kotkalaisten toistaiseksi ainoa tappio. Bewe TuusKillakaan tappioita ei ole kuin yksi, mutta se tuli varsinaisella peliajalla Porvoossa Huntersille. Lisäksi Bewe TuusKin saldoa rasittaa kahden voittopelin venyminen rankkareille.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi jäi telineisiin kärkikamppailussa

Jos päästää vastustajan runsaassa vartissa kolmen maalin karkumatkalle, on jääkiekossakin vaikea päästä enää pisteille. Bewe TuusKi jäi kotonaan telineisiin Titaaneja vastaan, ja pisteet Suomi-sarjan alkusarjan kolmoslohkon kärkikamppailusta matkasivat lopulta Kotkaan numeroin 4–6.