35-VUOTISJUHLAT SU 21.10. HYRYLÄN JÄÄPALATSISSA

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 44 Second

Bewellä tulee mittariin 35 toimintavuotta su 21.10.2012 ja sitä juhlitaan työn merkeissä eli klo 17.00 Bewe TuusKi kohtaa Suomi-sarjan alkulohkon juhlaottelussaan HC Satakunnan. Pelipaikkana on Hyrylän jääpalatsi, jonne odotetaan n. tuhatta katsojaa.

 

Ottelun alussa Bewe luovuttaa myymistään maaleista kertyneet tuotot Käpylän Kuntoutuskeskukselle. Tämä tapa alkanut jo 1993.
 

Ottelun kuuluttamisesta vastaa vuodesta -88 eri radioista leipänsä ansainnut ja moottoriurheilussa marinoitunut sekä koko Bewen kaukalopallohistorian ajan kuuluttanut  Jami Kananen.
 

Ottelussa on mukana Bewen asuissa tanssivat ja kannustavat cheerleaderit.
 

Ennen ottelua ja erätauoilla on myynnissä Bewen taatut arvat ja niitäkin on varattu 500 kpl. Ja jokainen arpa voittaa.
 

Ensimmäisellä erätauolla esiintyy 9-vuotias, neljä vuotta kilpaillut taitoluistelutoivo Roosa Siivikko
 

Toisella erätauolla on esim. kiekonheittokilpailu.
 

Sokerina pohjalla Suomen pisin jääkiekko-otteluissa tarjoiltava 35 metriä pitkä täytekakku, jota juhlayleisö pääsee nauttimaan kahvin kera. Cheerleadirit auttavat kakkupalojen tarjoilussa. Kakku on kakkumestari Marko Lampisen käsialaa. Kakku ja kahvi tarjotaan katsojille juhlan kunniaksi ILMAISEKSI.
 

Erätauolla syödään Veijo Votkinin Sörkän Grilleriä.
 

Ottelun jälkeen palkitaan pytyin sekä kunniapalkinnoin ottelun parhaat pelaajat.
 

Värillisissä pääsylipuissa Bewen varakapteeni # 77 (perustamisvuosi) Patrik Lostedt toivottaa yleisön tervetulleeksi viihtymään kärki- ja juhlaotteluun.
 

 

Historian havinaa:

 

Bewe Sport on vuonna 1977 perustettu jääurheiluseura. Sen nimi juontuu perustamisaikojen sponsorista Beweshipistä. Kaukalopallon rinnalle on kesällä 2010 otettu myös jääkiekko, joka jatkaa tavoitteellista toimintaa solmimalla yhteistyösopimukset Suomi-sarjassa pelaava TuusKin kanssa, joukkue kantaa nimeä Bewe TuusKi. Tavoitteena on keväällä 2013 toiseksi korkein sarjataso Mestis. Bewe Hockey jatkaa 2012-13 II-divisioonassa tähtäimenään nousu Suomi-sarjaan.

 

Bewe Sport on Suomen menestynein kaukalopalloseura  Seuraan kuuluu yli 100 joukkuetta, joista liigajoukkue on ollut mitaliotteluissa kaudesta 1993 – 94 aina vuoteen 2011, joka päättyi pronssimitaliin. Tuloksena on kahden pronssin ja hopeiden lisäksi yhdeksän kultaa. Yhteistyöseura Elo & Bewe voitti keväällä 2012 Suomen Mestaruuden. Bewe ohjelmistossa on myös salibandy, jossa ikämiesryhmät voittavat vuosittain ikäluokkansa mestaruuksia.

 

Kesällä Bewe aukaisi Mini-Golf kentän Käpylään, joka on auki toukokuusta lokakuulle joka päivä 12.00-22.00

Ja uusi täyden palvelun perinteinen kirpputori avasi ovensa la 6.10. Mellunmäen Metroasemalla, vanhaan yli 1000 neliön kokoiseen Valintatalon myymälään. Kirppis on Bewen organisoimana järjestyksessään jo 20.

 

Kauden 2005 – 2006 päätteeksi Helsingin kaupunki palkitsi Bewen vuoden urheiluseurana, valtiovalta vuoden työllistäjäseurana (Bewe työllisti pitkäaikaistyöttömiä ja oppisopimuslaisia kautena 2005 – 06 yli 50, nyt heitä on n. 20. Helsingin Urheilutoimittajat palkitsi Bewen vetämän koululaiskaukalopallon vuoden 2005 urheilutekona.  Bewe liikuttaa vuosittain 5000 – 6000 koululaista pääkaupunkiseudulla. Suunnitteilla on myös bussisilta koulujen ja jäähallien välille, jotta taattaisiin näin koululaisille mahdollisuus luisteluun riippumatta sääoloista. Koulujoukkueita on Bewen kilpailutoiminnassa yli 100. Aktiivisia aikuisia jäseniä on 2000.

 

Syksyllä 2007 Etelä-Suomen liikunta palkitsi Bewen alueellisena työllistäjäseurana. Syyskuussa 2007 Työministeriö päätti merkitä Bewen sosiaalisten yritysten rekisteriin. Ko. statuksen saamisen edellytyksenä on pitkäaikaistyöttömien, vaikeasti työllistyvien, työelämästä syrjäytyneiden, maahanmuuttajien ja vajaakuntoisten työllistäminen ja sitä kautta työkuntoon saattaminen. Kesällä 2008, ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyssä, TV:n Urheilugaalassa Teukka Ulander oli yksi kolmesta taustavoimaehdokkaasta, jossa kriteerinä oli poikkeuksellinen panos suomalaisen urheilun hyväksi. Alkukesästä 2009 Uudenmaan TE-keskus palkitsi Bewen vuoden 2008 alueellisena työllistäjäseurana.

 

Yhteistyö yritysten kanssa on kehittynyt vuosi vuodelta. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä taataan molemminpuolinen tyytyväisyys. Yhtenä tavoitteena on yhteistyökumppaneiden tuotemerkkien ja palveluiden tunnetuksi tekeminen. Tästä yksi parhaimmista tuotteista on 2-4 kertaa kaudessa ilmestyvä Bewe Magazine. Magazine tyyppisenä lehti on ilmestynyt yli 10-vuotta.

 

Vuodesta 1993 Bewe on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen osan tuotosta, joka on kerätty myymällä jokainen kotiottelun tehty maali. Vuodesta -93 on lahjoituskohde ollut Käpylän Kuntoutuskeskuksen selkäydinvammaiset. Kiitokseksi tästä Bewe sai laatan heidän tärkeimpien yhteistyökumppaniensa joukkoon  Synapsia-rakennuksen aulaan.

 

 

Bewen taivalta kohti tavoitteita 2013 ovat kahdella eri joukkueella Mestis ja Suomi-sarja. Kannustaa voi kohti tavoitteita  maksamalla 20 euron kannatusmaksun Bewen tilille FI41 2066 1800 0667 19. Nimi lehteen ja Bewe Magazine helmikuussa kotiin sekä pari ilmaista kierosta mini-golfia kesällä 2013 Käpylässä.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi nujersi Huntersin nopeasti

Porvoon Huntersin selkäranka katkesi nopeasti, kun Bewe TuusKi palasi yhden tappion jälkeen taas voittokantaan Suomi-sarjan alkusarjassa. Loppunumerot Kokonniemen hallin kaukalossa olivat 1–5.