Bewe Hockey kukisti jatkoajalla H.K.H:n

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Kotikoitokseen lähdettiin kärkikamppailu –asetelmasta. Tiukka väännöstä tulikin, sillä Bewe kukisti H.K.H:n jatkoajalla lukemin 6-5 (1-2)(1-3)(3-0)(1-0).

H.K.H Hyvinkäällä oli allaan neljä voittoa, joista yksi jatkoajalla. Vierasjoukkueen rosterista löytyy niin Mestis- kuin SM-liiga kokemusta omaavia pelimanneja, joten jonkinlaista vastusta oli tällä kertaa odotettavissa.

Ottelun alku oli karmaiseva Bewelle. Jesse Pehu ja Samu Vilkman saivat kiekon reppuun kun ensimmäistä erää oli ehditty pelata alle 15 minuuttia. Kotijoukkueen onneksi Eero Lintuvuori nosti toiveita ja sivalsi Panu Pättiniemen ja Timo Ahosen alustuksesta.

Jos ensimmäinen erä oli karmaiseva niin toisessa erässä tarjottiin lisää shokkihoitoa. Ajassa 23.59 ja 25.18 punavalo paloi Bewen Lauri Kokon selän takana. Kokko jätettiin yksin taitavan vierasjoukkueen armoille mutta valmennusjohto halusi ravistella joukkuetta ja maalille luisteli Ari Ahokas. Perinteisen esatikkasmaisen rintalihas auki venytyksen tehtyään sekä kerran vasemmassa kulmassa pleksilasin kautta omaa peilikuvaansa ihasteltuaan Ahokas oli valmis tositoimiin. Ennen ottelun alkua Sony Walkman –kasettisoittimesta isänmaallista marssimusiikkia kuunnellut Arttu Leppä marssitti H.K.H puolustusta ja pääsi nostamaan kädet ilmaan maalin merkiksi. Kapellimestarien Mustosen ja Lähdesmäen alustaessa. Niin vain tämäkin maali kuitattiin vierasjoukkueen toimesta ja erätauolle lähdettiin 2-5 asemasta.

Tauolla läpi käytiin varmasti joukkuetoverin eteen uhrautumista sekä peiliin katsomista Ahokkaan tavoin. Tukka taakse kammattuna sekä korvakarvat leikattuina kaukaloon säntäsi ryhdistynyt Bewe. H.K.H:n pohkeissa alkoi painaa selvästi. Pelasihan vierasjoukkue lähestulkoon kahdella kentällä läpiottelun joten heidän oletettiin hyytyvän. Jesse Nuutinen aisti myös tämän ja nosti limpun kattoon ohi H.K.H vahti Joonas Lindbergin. Kolmannen erän puolivälissä oltiin tilanteessa 3-5.

Katsomossa tuumittiinkin, että tähänkö se nousu sitten tyrehtyi. No kyllä tyrehtyikin, mutta onneksi kyseessä oli vastustajan maalit. Bewe vyöryi kohti maalia useaan otteeseen ja vihdoin seuraava maali näki Töölön kakkoshallin valon. Esa Kivistö nosti ylivoimamaalillaan kotijoukkueen jo maalin päähän ajassa 53.01. Loppua kohti Bewe vain lisäsi tempoa mutta törmäsi joka kerta hyvin pelanneeseen Lindbergiin. Bewe ottikin maalivahdin lopussa pois ja riski kannatti, sillä pistepörssin kärkisijoilla Panu Pättiniemi survoi kiekon verkkoon ajassa 59.17. Jatkoajalle lähdettiin siis 5-5 asemasta.

Jan Roossin ottaessa koukkaamisjäähyn luultiin pelin olevan menetetty. Bewen Timo Ahonen päätti toisin ja iski ratkaisu osuman alivoimalla. Hieno nousu siis kruunattiin makealla tavalla. Hatun noston arvoisen suoritus.

Kriikkikrii sanoisi Riki Sorsakin kun kotkapalkintoja jaettiin:

*Ari Ahokas, auttoi joukkueen voittoon perusvarmalla pelillään

**Valmennusjohto, hyviä ratkaisuja ja reagointia

*** Timo Ahonen, alivoimalla voittomaali jatkoajalla

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

35-VUOTISJUHLAT SU 21.10. HYRYLÄN JÄÄPALATSISSA

Bewellä tulee mittariin 35 toimintavuotta su 21.10.2012 ja sitä juhlitaan työn merkeissä eli klo 17.00 Bewe TuusKi kohtaa Suomi-sarjan alkulohkon juhlaottelussaan HC Satakunnan. Pelipaikkana on Hyrylän jääpalatsi, jonne odotetaan n. tuhatta katsojaa.   Ottelun alussa Bewe luovuttaa myymistään maaleista kertyneet tuotot Käpylän Kuntoutuskeskukselle. Tämä tapa alkanut jo 1993.   Ottelun kuuluttamisesta vastaa […]