Nuutinen vastaan Peltosaaren Nikkarit

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Bewe Hockey järjesti maali-ilottelun Riihimäellä Peltosaaren Nikkareita vastaan. Selkeällä 4-9 (0-3)(0-3)(4-3) loppunumeroilla kolme pistettä vieneenä ei ottelusta jäänyt jossiteltavaa. Peräti kuusi osumaa kahdessa ensimmäisessä erässä latonut Bewen tehomiehenä hääri aina arvaamaton Jesse Nuutinen 4+0 tehoilla.

Riihimäen jäähallin valot ovat ajoittain olleet vaikeita Bewelle, niin ei käynyt tällä kertaa. Jesse Nuutinen varustautui kamppailuun Mojaven –aurinkolaseilla. Keskipaksuilla mattamustilla sangoilla varustetut lasit tuottivat vierasjoukkueelle iloa, sillä ajassa 00:49 nostettiin kädet pystyyn maalin merkiksi.

– Pari ensimmäistä erää oli ihan meidän ja kyllähän noi lukemat myös sen kertoo. Ei toi neljä häkkiä yllätys ollu, tänään oli hyvä feng shui –moodi päällä ja tässä tulos, vihaa vastustajaa, älä peliä, kertoi hutunkeittäjä Jesse Nuutinen.

Nikkarit pääsivät ensimmäisen kerran otteluun mukaan vasta kolmannessa erässä kun ottelu oli jo käytännössä ratkennut. Vasta ajassa 55:24 Nikkarit nostivat päätään ja pääsivät jonkinlaiseen riihimäkiläiseen hurmostilaan, jossa Mikko Ruokolainen ”kavensi” tilanteeksi 2-9 alivoimalla.

Mitäpä siinä, Bewellä peli kulkee ja sen näkee myös sarjataulukosta. Kärkipaikka on hallussa 20 pisteellä kun seuraavana majailevalla Karhu-Kissoilla 10 pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Torstaina kotiluolaan saapuu Grifk Kauniaisista, Sinistä päälle ja hallille klo 19.30, makkaraa on!

Kotka(t):

* + ** + *** Jesse Nuutinen, 4+0.

(Vaikka joukkuepeli onkin kyseessä, ei voi vähätellä kenenkään panosta, kun joukkue pelaa hyvin, yksilötkin onnistuvat)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Yritteliäs Kauniaisten Grifk haastoi Bewe Hockeyn

Kauniaisten valkopaitainen vierasjoukkue Grifk saapui kylään Helsingin jäähalliin Bewe Hockey vieraaksi. Kuulumisen vaihtamista ja pullakahvittelua ottelu ei ollut sillä Grifk roikkui, riuhtoi ja raastoi mutta kaatui lopulta numeroin 5-2 (0-2)(2-0)(3-0).