Lauri Lehvonen tehoili HC Satakunnan kumoon

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Bewe TuusKi jyrää yhä vastustamattomasti kohti kuukauden päästä alkavaa varsinaista Suomi-sarjaa. Se otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa jääkiekon Suomi-sarjan alkusarjassa, kun HC Satakunta kaatui kotonaan Eurajoella 1–4. Vierasjoukkueen tehomies oli voittomaalin tehnyt ja kaksi muuta osumaa syöttänyt Lauri Lehvonen.

Bewe TuusKin Jarno Nikander aloitti maalinteon ajassa 8.33 syntyneellä ylivoimaosumalla. Toisen erän kahdeksannella minuutilla Lauri Lehvonen iski numeroiksi 0–2. Samassa erässä HC Satakunta kavensi, ja 1–2-lukemissa mentiinkin aina pelin viimeiselle minuutille asti. Bewe TuusKin Olavi Tihveräinen teki käytännössä ratkaisseen kolmannen osuman ylivoimalla. Kotijoukkue yritti vielä ilman maalivahtia, mutta Niko Aitero kaunisteli tyhjiin loppunumerot.

Lauri Lehvonen saalisti siis kolme (1+2) tehopistettä. Kahteen ylsivät Jarno Nikander (1+1) ja Jaska Vilen (0+2). Bewe TuusKin maalin suulla Joonas Inkilä torjui 24 kertaa, isäntien maalivahti Niklas Lehtio 36.

Bewe TuusKi on nyt tasapisteissä lohkoa johtavan Kotkan Titaanien kanssa. Joukkueiden maalierokin on sama, mutta kotkalaisilla on kahdeksan tehtyä enemmän. Titaanit on myös pelannut ottelun enemmän.

Sunnuntaina 4. marraskuuta kello 17 alkavassa kotiottelussaan Bewe TuusKi kohtaa Hyrylässä salolaisen Kiekkohait, jonka riveissä pelaa muun muassa Toni Mäkiaho.