Kiekkohait katkaisi Bewe TuusKin voittoputken

Bewe

Bewe TuusKin viiden ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki katkesi yllättäen, kun viikko aiemmin Bewe TuusKille kotiottelussaan Salossa viidellä maalilla hävinnyt Kiekkohait haki Hyrylästä pisteet numeroin 2–6. Bewe TuusKi on silti yhä tasapisteissä Suomi-sarjan alkulohko 3:n kärkijoukkueen Kotkan Titaanien kanssa.

Kiekkohait tarjoili Bewe TuusKille shokkihoitoa heti pelin alussa. Runsaan seitsemän minuutin pelin jälkeen tilanne oli 0–2. Kapteeni Antti Suominen kavensi Niko Aiteron ja Lauri Lehvosen esityöstä jo 28 sekunnin kuluttua vieraiden toisesta osumasta.  Hieman ennen pelin puoliväliä Toni Wallenius tasoitti Eero Lehvosen syötöstä, mutta se jäi valitettavasti isäntien viimeiseksi maaliksi.

Ottelun voitto-osuma tehtiin Jaakko Suomalaisen selän taakse ajassa 34.45. Kiekkohaiden ensimmäisenkin osuman viimeistellyt Tommy Mannermaa iski illan toisensa, kun kolmatta erää oli pelattu runsaat viisi minuuttia. Vajaat kolme minuuttia ennen loppua Bewe TuusKi pääsi yrittämään kavennusta kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan, mutta omissa soi. Kolme sekuntia ennen loppua Tommy Mannermaa vielä täydensi kypärätemppunsa tyhjiin.

Kiekkohaiden maalivahti Mikael Mannermaa torjui 44 kertaa, Bewe TuusKin Suomalainen vain 27. Tehot olivat siis Bewe TuusKilta tällä kertaa pahasti kateissa. 

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jaakko Suomallainen ja vieraista  Mikko Äikäs. The Most Elmo Player Antti Suominen.

Bewe TuusKilla on alkusarjassa jäljellä vielä viisi peliä. Kolmen kotiottelun putki jatkuu keskiviikkona 7. marraskuuta Porvoon Huntersia ja lauantaina 10. marraskuuta Forssan Palloseuraa vastaan. Keskiviikon peli alkaa kello 18.30 ja lauantain peli kello 17.00.

Pelejä voi seurata reaaliajassa teksti-tv:n sivulta 226 tai jääkiekkoliiton tulospalvelun sivuilta

 

Ottelun kuvakavalkadi a’la Jonne Vaahtera:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs+Kiekkohait/

Next Post

Bewe Hockeyn Pättiniemi ei muille syöttele

Bewe Hockey jatkoi peliurakkaansa Lohjalla vieraspelireissun muodossa. Voitolla Bewe varmistaisi nousun Suomisarjan karsintasarjaan, joten panosta ottelussa riitti. LoKV majaili sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, Bewen johtaessa sarjaa ylivoimaisesti.