Bewe Hockeyn Pättiniemi ei muille syöttele

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Bewe Hockey jatkoi peliurakkaansa Lohjalla vieraspelireissun muodossa. Voitolla Bewe varmistaisi nousun Suomisarjan karsintasarjaan, joten panosta ottelussa riitti. LoKV majaili sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, Bewen johtaessa sarjaa ylivoimaisesti.

Ennakkoon kotijoukkueen odotettiin tulevan vastaan nopealla jalalla ja nuoruuden innolla. Näin myös tapahtui, sillä LoKV taiteili ensimmäisestä erästä tyylikkään 2-2 tasapelin. Lohjalaisten maalilla seissyt Joonas Vellonen sai torjuttavakseen 18 laukausta kun Bewen Ari Ahokasta vastaan pommitettiin vain kuusi laukausta. Ottelun alku oli tyypillistä ”kakkosdivari” kiekkoa, hienoja yksilösuorituksia ja karmaisevia virheitä. Lisäksi tempokaan ei päätä huimannut, mikä saattoi johtua pyhäinpäivästä, jolloin katse on suunnattu jo jälkipeleihin.

Kun lohjalaisten jännitys oli karissut ja turha kunnioitus loppunut, lisäsi Bewe yhdenvaihteen lisää näin ammattibussikuljettajan sanoin. Lohjalaisten joukkue koostui lähinnä junioripelaajista. Niin monta ”häkkipäätä” keltällä vilisi. Toki lohjalta löytyy myös vanhempaa kaartia ja esimerkiksi Ville Muukkonen esitteli välillä virtuoosimaista mailatekniikkaa Bewen puolustuksen kiusaksi. Onneksi Bewen ryminäkenttä Iamsa-Ard – Varjoniemi – Hakulinen sai pidettyä ryhdikkäällä pelillään LOKV yritykset lähinnä huvittavina. Kaiken kukkuraksi alkukauden komeetta Panu Pättiniemi intoutui maalintekoon. ”Pantse” kertoili ennen ottelua, että ei tule huonommille syöttämään. Huomasiko itse Pättiniemi, että vierellä luistelivat herrat Nuutinen ja Kallio, pelimiehiä muistaakseni, mutta tiedä sitten. Kuitenkin neljä kaappia iskenyt Pättiniemi ei tosiaan kiekkoa muille lainannut, mutta samalla saa hän kiittää tarjoilusta ketjukavereitaan sekä urheasti puolustajiaan omanpään puhtaana pidosta.

Soitin kysyäkseni tuntoja ottelusta Bewen Ked Iamsa-Ardilta. Ottelussa kaksi maalia iskenyt ”Kedi” tavoittettiin työntouhusta rengasliikkeestä. ”Soitit kyllä huonoon aikaan, oon just vaihtamassa renkaita viimekauden kuukauden pelaaja –autoon. Ohjauskulmat täs on ainaki ihan päin honkia ton Pättiniemen ajelun jälkeen sekä takapenkiltä löytyi vaniljajogurttitahroja. Auto on nyt kondiksessa ja ajattelin et enskuussa se tulis mulle tän pelin ansiosta, ainiin ja pelist vielä, toi Hakulisen ”Veikko” ja ”Sima” tarjoilivat hyviä mestoja niin pitihän muutama rysä heittää”.

Loppunumeroiksi muodostui 4-12 (2-2)(1-6)(1-4) ja näin ollen sarjanousu varmistui. Kova työ palkitaan aina jossakin vaiheessa ja ehkäpä saamme nauttia ensikaudella kahden joukkueen sarjanoususta samassa organisaatiossa, sillä Bewe Tuuski tavoittelee paikkaa Mestiksestä, onnea heille.

Bewe Hockeyn pelit jatkuvat ensi lauantaina kotiluolassa klo 17:00, tervetuloa!

 

Kotkat siivillä..

*Jesse Nuutinen, ”kakkosdivarin” Gretzkyn toimisto on koko kenttä

**Ketju Iamsa-Ard – Varjoniemi – Hakulinen, piti vauhtia yllä ja tulostakin tuli

***Panu Pättiniemi, 4+0 on kermaleivos osastoa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi nousi Lehtisen osumilla lohkokärkeen

Bewe TuusKi palasi yhden tappiopelin jälkeen takaisin voittojen tielle ja nousi samalla Suomi-sarjan alkusarjan kolmoslohkon kärkipaikalle. Tosin toiseksi pudonnut ja kolme pistettä perässä oleva Kotkan Titaanit on pelannut ottelun vähemmän.