Bewe TuusKi nousi Lehtisen osumilla lohkokärkeen

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Bewe TuusKi palasi yhden tappiopelin jälkeen takaisin voittojen tielle ja nousi samalla Suomi-sarjan alkusarjan kolmoslohkon kärkipaikalle. Tosin toiseksi pudonnut ja kolme pistettä perässä oleva Kotkan Titaanit on pelannut ottelun vähemmän.

Lohkokärkeen Bewe TuusKin nosti 5–4-kotivoitto Porvoon Huntersista. Täysi pistepotti irtosi vasta vaikeuksien kautta. Ensimmäisessä erässä näytti hyvältä, kun Lauri Lehvonen ja Jonne Juntheikki veivät isännät 2–0-johtoon. Tuota pikaa Juntheikin osuman jälkeen Huntersin Sami Tervonen kuitenkin kavensi.

Toisessa erässä vieraat tulivat rinnalle ja ohi. Ensin Samuli Rassa tasoitti ylivoimalla Bewe TuusKin Markus Hämäläisen istuessa koukkaamiskakkosta. Hieman erän puolivälin jälkeen Samuli Rassa vei Huntersin johtoon. Bewe-luotsi Jouni Ikonen otti siinä vaiheessa aikalisän. Ikosen ohjeet taisivat kaikua kuuroille korville, sillä jo puolitoista minuuttia myöhemmin Tervonen teki illan toisellaan numeroiksi jo 2–4. Se oli ylivoimaosuma; Bewe TuusKin Sami Häkkinen kärsi kampituksesta saamaansa kaksiminuuttista.

Tasan minuutti ennen toisen erän loppua Patrik Lostedt onnistui ylivoimalla tuomaan kotijoukkueen maalin päähän.

Joel Lehtinen nousi kolmannessa erässä kotijoukkueen sankariksi. Ajassa 51.37 hän tasoitti Joonas Saaren ja Tomi Taavitsainen esityöstä 4–4:ään. Sama kolmikko oli asialla ajassa 55.12 ja Lehtinen taas viimeistelijänä.

Sekä Saaren että Taavitsaisen kokonaissaalis pelistä oli kolme syöttöpistettä.  Saari syötti Bewe TuusKin kolme viimeisintä maalia.

Ottelun tasaisuutta kuvaa maalilukemien lisäksi maalivahtien torjuntatilastokin: Bewe TuusKin Joonas Inkilä 35, Huntersin Janne Kavekari 33.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Joel Lehtinen ja vieraista Samuli Rassa. The Most Elmo Player Lauri Lehvonen.

Bewe TuusKilla on alkusarjassa jäljellä enää neljä peliä. Kolmen kotiottelun putki päättyy lauantaina 10. marraskuuta Forssan Palloseuraa vastaan Hyrylässä kello 17 alkavassa pelissä.

Pelejä voi seurata reaaliajassa teksti-tv:n sivulta 226 tai jääkiekkoliiton tulospalvelun sivuilta.

 

Ottelun kuvakavalkadi a’la Jonne Vaahtera:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs.+Hunters/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Juhani Tamminen kaatoi Bewe TuusKin

Bewe TuusKilla oli kotiottelussaan Forssan Palloseuraa vastaan tilaisuus varmistaa paikka Suomi-sarjan alkulohkon kolmen parhaan joukossa ja sitä myötä ”varsinaisessa” Suomi-sarjassa. FPS vei kuitenkin pisteet numeroin 3–4. Bewe TuusKin paalupaikka säilyi ainakin toistaiseksi, mutta pisteitä on jäljellä olevista kolmesta alkusarjan ottelusta otettava, jotta ristiinkarsintavaiheelta vältytään.