Juhani Tamminen kaatoi Bewe TuusKin

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Bewe TuusKilla oli kotiottelussaan Forssan Palloseuraa vastaan tilaisuus varmistaa paikka Suomi-sarjan alkulohkon kolmen parhaan joukossa ja sitä myötä ”varsinaisessa” Suomi-sarjassa. FPS vei kuitenkin pisteet numeroin 3–4. Bewe TuusKin paalupaikka säilyi ainakin toistaiseksi, mutta pisteitä on jäljellä olevista kolmesta alkusarjan ottelusta otettava, jotta ristiinkarsintavaiheelta vältytään.

Bewe TuusKilla oli edellispelinsä tapaan vahva alku. Tomi Taavitsainen avasi isäntien maalitilin jo toisen peliminuutin alussa, ja Lauri Lehvonen viimeisteli ylivoimalla numeroiksi 2–0, kun vajaat 13 minuuttia oli pelattu. Tasan kolme minuuttia myöhemmin FPS:n kanadalainen Jason Duffy kuitenkin kavensi, ja Matti Erkkiläkin ehti viimeistelemään vielä ylivoimalla, ennen kuin avauserä oli paketissa. Molemmista ensimmäisen erän vierasosumista kirjautti syöttöpisteen tililleen tunnetun kiekkogurun täyskaima Juhani Tamminen.

Tamminen oli syöttäjänä myös Otto Hakamaan osumassa, jolla FPS meni ottelussa ensimmäisen kerran johtoon.  Toista erää oli siinä vaiheessa pelattu 7.40. Hakamaan maali jäi toisen erän ainoaksi.  Erän lopulla nahisteltiin. Sekä Taavitsainen että FPS:n Joni Kujala saivat väkivaltaisuudesta tuplakakkoset.

Kolmannen erän neljännellä minuutilla Bewe TuusKin Niko Aitero tasoitti 3–3:een. FPS:n Tamminen nousi kuitenkin ottelun ratkaisijaksi, kun pelikello näytti 53.18. Hän täydensi iltansa (1+3) viimeistelemällä alivoimalla siirretyn rangaistuksen aikana forssalaisille neljännen maalin. Myös kolmannen erän lopulla nujakoitiin. 43 sekuntia ennen summeria pukareina olivat Bewe Tuuskin Olavi Tihveräinen sekä FPS:n Raitis Pujats ja tuomioina taas molemmille 2×2-minuuttiset. Samassa ajassa Bewe otti aikalisän, veti maalivahti Joonas Inkilän vaihtoaitioon ja yritti tasoitusta yhden kenttäpelaajan ylivoimalla. FPS-vahti Petrus Lintonen piti kuitenkin pintansa. Lintoselle laskettiin ottelussa kaikkiaan 39 torjuntaa, Inkilälle viisi vähemmän.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Sami Häkkinen ja vieraista Juhani Tamminen. The Most Elmo Player Tomi Taavitsainen.

Lauantaina 17. marraskuuta Bewe TuusKi kohtaa Kotkassa Titaanit, joka on lohkokakkosena, vain kaksi pistettä Beweä perässä ja vieläpä ottelun vähemmän pelanneena. Perjantaina 23. marraskuuta FPS tulee taas kylään Hyrylään, ja sunnuntaina 25. marraskuuta Bewe TuusKi pelaa vieraskentällä jumbojoukkue Imatran Ketterää vastaan alkulohkon viimeisen ottelunsa.

Pelejä voi seurata reaaliajassa teksti-tv:n sivulta 226 tai jääkiekkoliiton tulospalvelun sivuilta

 

Ottelun kuvakavalkadi a’la Jonne Vaahtera:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs+Fops/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kun II-divisioona ei vain riitä Bewe Hockeylle

”Se oli sitten sellanen peli” –lause kuultiin hyvinkin monen katsojan ja pelaajan suusta Bewe Hockey – Kookoo-65 Kouvolasta välillä. Numerot 13-3 (6-2)(3-0)84-1) kertovat kaiken oleellisen.