Kun II-divisioona ei vain riitä Bewe Hockeylle

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 6 Second

”Se oli sitten sellanen peli” –lause kuultiin hyvinkin monen katsojan ja pelaajan suusta Bewe Hockey – Kookoo-65 Kouvolasta välillä. Numerot 13-3 (6-2)(3-0)84-1) kertovat kaiken oleellisen.

Kouvola, kaikkea kivaa betonista tarjosi myös betonisia käsiä ja jalkoja. En halua solvata vastustajaa, mutta 13 kenttäpelaajalla matkaan lähtenyt Kookoo-65 ei pystynyt tarjoamaan minkäänlaista vastusta. On sääli, sillä ex- HC-Kuusankoski on yleensä on tarjonnut laadukasta kiekkoilua jopa Suomisarjan tasolla mutta nyt on jonkinlainen anemia vaivaa selväsi koko organisaatiota. Vielä viime kaudella tehty fuusio Kookoo-65 ja HC-Kuusankosken välillä luulisi tuottavan parempaa tulosta. Todennäköisesti talous ja pelaajamateriaalin kapeus on ne ratkaisevat tekijät tähän tilanteeseen.

Panu Pättiniemi käynnisti ottelun rikkomalla mailansa ja jatkoi ns. vaaralliselle varusteella kohti omaa vaihtoaitiota, jolloin mustavalkoista raitapaitaa kantava Simo Saarinen puhalsi pilliinsä kimakasti jäähyn merkiksi. Mitä lie Pättiniemi miettinyt. Matkalla vaihtoaitioon nähtiin kyllä muutama zorromainen miekkaliike, ehkäpä jonkinlainen paluu lapsuuteen tapahtui tässä seitsemän sekunnin aikana. Kookoon-65 ylivoima tarjosi vaarallisia tilanteita mutta ainoa ongelma oli, että tilanteet olivat heidän omalla alueellaan. Taidokkaan neuvostoliittoaikaisen siirtelyn tuloksena Antti Kallio laukaisi maalin Jesse Nuutisen ja Timo Ahosen syötöistä. Myös kotijoukkueen Mikko Juutilainen sai läpiajo tilanteen mutta napakka veto suuntautui pleksilasiin. ”Halusin vain näyttää, että kyllä näitä Tommi Pullolan –korkuisia vetoja lähtee täältäkin, grogilasinkorkuiset on 90-lukua”, kommentoi kypäränpleksi huurtuneena.

Erätauolla muistutettiin silti nauttimisesta. Janne Tolvanen kaivoikin varustelokeron nurkistaan kallista Hennessy Paradis konjakkia ja laatujuustoja. Valmennusjohto kuitenkin puuttui asiaa ja painotti ottelusta nauttimiseen, sillä vastusta ei Kookoo-65 ei vain yksinkertaisesti pystynyt tarjoamaan. Nautintoaineena elämäniloa käyttävä Jussi Kuikka täräytti maalinumero seitsemän. Kuikan Jutilan MM-95 tavaramerkki lyöntilaukauksella, puolustajapari Aki Tuominen ei sentään intoutunut tarrautumaan Janne Niinimaa –tyyliin Kuikasta tuuletuksen merkiksi, mutta ”femmat” heitettiin koko ketjun kesken.

Ottelu pelailtiin loppuun ja taululla komeili 13-3. Tehopisteistä pääsivät nauttimaan muun muassa Jesse Nuutinen 1+4, Aki Tuominen 1+3,  Jussi Kuikka 2+1, Sam Roos 1+3, Esa Kivistö 2+1. Myös Vikström. Mustonen ja Leppä kirjasivat kolme tehopistettä mieheen. Kauden ensimmäisen ottelun Bewen maalilla pelannut Willhelm Petas työllistyi 19 laukauksella ja selvisi urakasta kouluarvosanalla 8 ja puoli. Vaikea ottelu pelattavaksi mutta hoiti hommansa hyvin. On sanomattakin selvää, että väärässä sarjassa Bewe tällä hetkellä pelaa. Tarjoaako ensiviikon mittelössä muriseva ja maukuva Karhu-Kissat vastusta, jäämme odottamaan. Korjaus ehdotuksena esitän, että Dj Marcos voisi pyöräyttää CD-kokoelmistaan myösmuita kuin 10 samaa rokahtavaa kiekkolaulua.

 

 

Kotkat:

*Bewe Hockey, puolivaloilla pelaaminen riitti tänään kaikilta.

**Tuomaripari Saarinen-Karppinen, lähes jokainen maali ja syöttö merkattiin aluksi väärin, fair-play –meininki tehopisteitä jaettaessa tietää kaikille pinnoja.

***Kookoo-65, ei turhautunut ottelun ratkettua jo viiden minuutin jälkeen. Ei ylilyöntejä.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi vei rankkareilla kärkikamppailun

Bewe TuusKi tarvitsee enää yhden pisteen kahdesta jäljellä olevasta alkulohko-ottelustaan varmistaakseen teoriassakin suoran pääsyn Suomi-sarjaan. Kotkan Titaanit hävisi Bewe TuusKille kotonaan voittolaukauskilpailun jälkeen 3–4. Kaksikko on nyt tasapisteissä Suomi-sarjan alkulohko kolmosen kärjessä. Titaanien maaliero on +30, Bewe TuusKin +28.