Bewe TuusKi vei rankkareilla kärkikamppailun

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Bewe TuusKi tarvitsee enää yhden pisteen kahdesta jäljellä olevasta alkulohko-ottelustaan varmistaakseen teoriassakin suoran pääsyn Suomi-sarjaan. Kotkan Titaanit hävisi Bewe TuusKille kotonaan voittolaukauskilpailun jälkeen 3–4. Kaksikko on nyt tasapisteissä Suomi-sarjan alkulohko kolmosen kärjessä. Titaanien maaliero on +30, Bewe TuusKin +28.

Lohkokolmonen HC Satakunta ja -nelonen Forssan Palloseura ovat kärkiparista kuusi pistettä perässä. Lohkon kolme parasta pääsee suoraan joulukuun alussa alkavaan ”varsinaiseen” Suomi-sarjaan. Neljäs ja viides joukkue pelaavat ristiinkarsinnat muiden lohkojen nelosten ja vitosten kanssa.

FPS vierailee perjantaina Hyrylässä 23. marraskuuta. Kello 18.30 alkavassa ottelussa Bewe TuusKilla on siis seuraava mahdollisuus ottaa tuo tarvittava piste. Alkulohkon viimeisen ottelunsa Bewe TuusKi pelaa sunnuntaina 25. marraskuuta vieraskentällä jumbojoukkue Imatran Ketterää vastaan.

Titaanit rynnisti Kotkassa Bewe TuusKia vastaan ensimmäisessä erässä 2–0-johtoon. Viitisen minuuttia ennen toisen erän loppua vierasjoukkue tasoitti pelin 55 sekunnissa. Ensin onnistui kapteeni Antti Suominen Juho Perttilän syötöstä ja sitten Niko Aitero Jarno Nikanderin ja Niklas Ahon esityöstä. Jo muutama minuutti aiemmin Jonne Juntheikki sai rangaistuslaukauksella yrittää kavennusta, mutta Titaanien maalivahti Miro Hämynen veti pidemmän korren. Hämynen sai kuitenkin tehdä toisen erän jälkeen tilaa Jani Wilholalle, kun Sami Häkkinen oli ajassa 38.13 viimeistellyt Bewe TuusKille kolmannen maalin. Syöttöpisteen siitä kirjauttivat sekä Jaska Vilen että Olavi Tihveräinen.

Peräti 44 laukausta ottelussa torjunut Bewe Tuuskin maalivahti Joonas Inkilä joutui antautumaan varsinaisella peliajalla kolmannen kerran kun vajaat neljä ja puoli minuuttia oli jäljellä. Asialla oli kotijoukkueen toisestakin osumasta vastannut Niklas Appelgren. Jatkoaika oli maaliton. Voittolaukauskilpailussa ratkaiseva onnistuja oli Bewe TuusKin Juho Perttilä.

 

Titaaneiden sivuilla kattava raportti ja kuvakavalkadi kärkiottelusta Titaanit – vs Bewe Tuuski.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockeyn alkusarja päätökseen voitolla Karhu-Kissoista

Kotka käsitteli Karhu-Kissoja terävin kynsin. Tehokas viimeistely oli kolmen pisteen pohjana kun Bewe Hockey nappasi 0-8 (0-3)(0-0)(0-5) lukemin voiton. Ottelu tarjosi myös maali-iloittelun seuraksi tunnetta, sillä miehiä istui jäähyllä tuon tuosta.