Bewe Hockeyn alkusarja päätökseen voitolla Karhu-Kissoista

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 58 Second

Kotka käsitteli Karhu-Kissoja terävin kynsin. Tehokas viimeistely oli kolmen pisteen pohjana kun Bewe Hockey nappasi 0-8 (0-3)(0-0)(0-5) lukemin voiton. Ottelu tarjosi myös maali-iloittelun seuraksi tunnetta, sillä miehiä istui jäähyllä tuon tuosta.

Tasaväkistä vastusta aina tarjonnut Karhu-Kissat oli tällä kertaa alakynnessä sanan kaikessa merkityksessä. Karhu-Kissat luisteli ensimmäiseen erään täysin otteensa kadottaneena. Ensimmäinen kotkankynnen sivallus nähtiin ajassa 01:56 kun vaarallinen Henri Vikström näpäytti maalinedustalta Jan Roossin ja Aki Tuomisen esityöstä nollaan yhteen. KaKilla riitti yrittämistä mutta todellisia maalitilanteita ei heille ilmaantunut. Bewen puolustus putsasi tyylikkäästi omanalueensa ja Ari Ahokas hoiti maalinsa puhtaana. KaKia voidaan ripittää kehnosta tekopaikkojen rakentelusta. Mielikuvitukseton pelaaminen olisi mielestäni oiva sana kuvaamaan taitavaa KaKia.

Toinen erä tarjosikin sirkushuveja yleisölle. Pelillisistä tätä erää kukaan ei muista, mutta jälkipeleistä kylläkin. Erä tarjosi yhteensä yhdeksän kappaletta kahdenminuutin jäähyä sekä Bewen Riku Rahikaisen pelirangaistuksen. Nahina sai alkunsa KaKin Matias Virran taklauksesta, jonka jälki pyykkiin osallistui enemmän tai vähemmän useampi pelaaja. Silti jään ihmettelemään Rahikaisen ulosajoa, sillä jos kaikki sai alkunsa Virran taklauksesta, eikä varsinaista tappelua tai selkään ajoa tai vastaavaa tapahtunut on jotenkin omituista, että yksi pelaaja lentää suihkun puolelle. Tuomaripari Kemppinen-Kaukonen olivat muutenkin jokseenkin ulapalla. Todettakoon, että ”kakkosdivarissa” pelaajien mussutuksen määrä on huipussaan, joten ei mieltä ylentävää näitä kamppailuja välillä viheltää. Eräs tunnettu kiekkoanalyytikko totesikin katsomossa, että mussutukseen tulisi ottaa käytäntö suoraan rapakon takaa, jossa ainoastaan kapteenilla ja valmentajalla on ”oikeus” kommentoida tapahtumia. Samalla tuomareiden tulisi myös keskustella enemmän pelaajien kanssa tilanteista ja tapauksista.

Kolmas erä tarjosi niin maaleja ja nahinaa. Erän puhutuin tilanne oli Bewen Mikko Juutilaisen ottelurangaistus huitomisesta. Jälleen kerran tästäkin tilanteesta olisi vältytty jos jompikumpi tuomareista olisi nostanut ensin kädenpystyyn jäähyn merkiksi tilanteeseen johtaneesta tapauksesta. KaKin Aapo Sepposen näpäytellessä useaan kertaan Juutilaista käsille, jolloin tilanteesta suivaantuneena Juutilainen otti ohjat omiin käsiinsä toisin kuin tuomari ja sivalsi Sepposta mailallaan pelihousujen sivuosaan. Tilanne jatkui KaKin  Tommi Lindlöfin kostonkierteellä, joka hyökkäsi Juutilaisen kimppuun. Ei auta itku näin jälkikäteen, mutta tuomarien hereillä olo olisi myös sallittavaa, mutta loppujen lopuksi pelaajat ovat vastuussa tekemisistään.

Tehopisteillä mässäilivät Timo Ahonen ja Sam Roos molemmat kahdella maalilla ja Aki Tuominen 1+2 tehoilla. Vili Mustonen ja Jesse Nuutinen olivat myös pelipäällä ja esittelivät mailatekniikkaansa useaan otteeseen. Maalivahti Ahokkaansa työskentely oli kerrassaan ihailtavaa, rauhallisia ja varmoja koppeja.

 

Kotkapelaajat:

*Ari Ahokas, nollapeli 23 kopilla.

**Mikko Hakulinen, taistelua ja tahtoa löytyi.

***Timo Ahonen, puolustajalle kahden maalin ilta sekä virheetön omapää.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey piippuhyllyltä katsottuna

II-divisioonan alkusarja on saatu päätökseen Bewe Hockeyn osalta. Pelaaja katsomosta –kolumni käsittelee mennyttä sarjaa ja tulevaa, pelaajia ja taustahenkilöitä. Kyse siis mielipiteestä, asioista ei tarvitse olla samaa mieltä