Bewe Hockey-Naski (Nastola)

Ville Nenonen
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Ja niin pyörähti käyntiin Bewe Hockeyn Suomi-Sarjan alempi jatkosarja kotiottelulla Nastolan Naskia vastaan. Aiemmista otteluista viime kausilta on jäänyt mieleen lähinnä hirveä sekoilu kentällä. Vastassa on ollut välillä kahdeksan kenttäpelaajaa Naskilta mutta silti he ovat päässeet jollain ilveellä yllättämään Bewen kiekkohousut nilkoissa kentältä.

Tällä kertaa Bewe Hockeya ei yllätetty vaan alusta lähtien kotijoukkue näytti kuka on kaukalon valtias. Ensimmäinen erä kirjattiin puhtaasti 3-0. Maaleilla mässäilivät Tuominen, Rahikainen ja Kallio. Bewen maalilla pelanneelle Ahokkaalle kirjattiin seitsemän torjuntaa kun vastustaja joutui työllistymään Bewen tulituksen edessä 16 vastaavalla.

Toinen erä tarjosi sitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Ensin Sam Roos nosti kiekon ajassa 22.26 voimattoman Juuso Revon ja hetkeä myöhemmin Mikko Hakulinen kaunisteli lukemia Aki Tuomisen ja Niko Varjoniemen alustuksesta. ”Viisinolla” tuloksella arveltiin Naskin heittävän pelin vitsiksi mutta toisin kävi. Erä merkattiin lopulta tasan, 3-3 tuloksella ja hyvällä yhteenlaskulla kolmanteen erään matkattiin 6-3 tuloksesta.

Pelin viilein ratkaisu nähtiin Bewen Niko Varjoniemeltä, 2.divisioonan Gordie Howe –hat trickin iskenyt ”Sima” kirjasi tehot 1+1 sekä kahdenminuutin jäähy väkivaltaisuudesta, kaukalon laidalla kohistiin ja kauhisteltiin mutta onneksi makkarat eivät menneet väärään kurkkuun. 9-3 loppunumeroilla voi herkutella vain lauantain sillä sunnuntaina Bewen taipale jatkuu ottelulla Hyvinkään H.K.H:ta vastaan.

Jesse Nuutinen kirjasi tehot 0+3, Rahikainen 2+0, Tuominen, Kallio, Kivistö 1+2 per naama. Ari Ahokas 23 koppia ja Naskin Juuso Repo 40 torjuntaa.

Bewe Hockey-H.K.H (Hyvinkää)

Sunnuntai-ilta pyörähti kepeästi käyntiin Bewe Hockey-H.K.H Hyvinkäältä ottelulla. Töölön kakkoshalliin oli ahtautunut ennätysyleisö,  Levis- ja Miss Sixty –farkkuja lautapenkeille oli painautunut 78 kappaletta. Yleisöystävällistä illan kiekko-ottelu olikin. Ensimmäinen ottelu tänä vuonna, jossa tarjottiin jo vauhtia muun kuin kotiinlähdön muodossa.  H.K.H sai otteluun salama-alun, sillä ”liiga-apu” Samu Vilkman sivalsi jo 00.50 ajassa vierasjoukkueen johtoon.

Kun toista erää oli pelattu 23.08 pääsi H.K.H jo 0-3 johtoon. Vaarallinen Bewe kuitenkin ei hyytynyt vaan lähti jahtaamaan tasoitusta maalikerrallaan. Aki Tuominen tälläsi siniviivan tuntumasta tarkan vedon, mikä upposi ohi Ville Rättyän. Jesse Nuutinen näpäytti vielä oikean B-pisteen kaarelta 2-3 ja peli näyttikin piristyvän maalista. Yritys palkittiin myös tällä kertaa sillä aina vaarallinen Esa Kivistö hassutti H.K.H puolustusta ja nosti kiekon reppuun läpiajon päätteeksi. Hienoa venymistä jälleen koko joukkueelta.

Toisella erä tauolla nähtiin pienimuotoinen episodi, jossa myös valmennusjohto otti yhteen sanallisen sanoman muodossa. Kolmannen erän loppuessa emme nähneet kuitenkaan minkäänlaista käskyttämistä, joten muutaman mojovan taklauksen lisäksi muita nahisteluja ei nähty.

Jatkoajalla nähtiin Bewen muutama maukas paikka iskeä kiekko verkkoon mutta tuloksetta. H.K.H pääsi 2 vs 1 –vastahyökkäykseen, josta pienellä onnenkantamoisella Juho Laitinen ohjasi kiekon ohi hölmistyneen Ari Ahokkaan.  Loppunumeroiksi muodostui jatkoajan jälkeen 3-4.

Ottelun liukkain oli Jesse Nuutinen. Maagista syöttötaitoa esitelleen Nuutisen lisäksi Jan Roos esiintyi pirteästi.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin tilille tuli tappiotahra

Keuruulainen KeuPa HT katkaisi Bewe TuusKin voittoputken jääkiekon Suomi-sarjassa. Pisteet matkasivat Hyrylästä Keski-Suomeen numeroin 1–4. Bewe TuusKi oli voittanut sarjan kaksi ensimmäistä otteluaan.