Bewe TuusKin tilille tuli tappiotahra

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Keuruulainen KeuPa HT katkaisi Bewe TuusKin voittoputken jääkiekon Suomi-sarjassa. Pisteet matkasivat Hyrylästä Keski-Suomeen numeroin 1–4.

Bewe TuusKi oli voittanut sarjan kaksi ensimmäistä otteluaan.

– Meillä oli kaksi hyvää peliä alla. Oli ehkä vähän nöyryyden puutetta, ja tekemisen taso putosi kautta linjan. Kun on hyvä joukkue vastassa, ei siinä silloin ole kahta sanaa. Varsinkaan jos ei itse tee kuin yhden maalin, tuumi Bewe TuusKin vastuuvalmentaja Jouni Ikonen.

Keuruulaisista maalivahti Petri Pitkänen olikin isäntien pahimpana peikkona. Ainoastaan puolustaja Teemu Kupiainen sai kiekon hänen taakseen. Ajassa 27.55 syntyneen Bewe TuusKin 1–1-tasoituksen pohjustivat Niko Aitero ja kapteeni Antti Suominen.

– En tiedä, oliko valmistautumisessa vikaa, kun emme saaneet kaikkea irti koneesta, aprikoi maalintekijä Kupiainen.

– Muutama hyvä tekopaikka meillä oli sen ainoan osuman lisäksi. Tällaisessa pelissä pitäisi viimeistellä paremmalla prosentilla. Olisi ollut kiva päättää tämän vuoden pelit voittoon, mutta nyt pääsi käymään näin, hän harmitteli.

Markus Rämä oli vienyt vieraat johtoon puolisentoista minuuttia ennen Kupiaisen onnistumista. Ennen Rämän osumaa Bewe TuusKin Jonne Juntheikillä oli ollut vähintään yhtä hyvä tilaisuus viimeistellä, mutta kumilaatta kilahti tolppaan. Maalittomassa avauserässä kotijoukkue oli päässyt pelaamaan lähes minuutin kahden miehen ylivoimallakin, mutta tehot olivat kateissa. Kupiaisen tasoitusmaalistakaan ei Bewe TuusKi ehtinyt iloita kuin 50 sekuntia, ennen kuin kiekko oli toistamiseen kotijoukkueen maalivahdin Joonas Inkilän selän takana. KeuPa HT:n voittomaaliksi jääneen 1–2-osuman viimeisteli Samuli Paananen.

Päätöserässä Bewe TuusKin kiriä vaikeuttivat puolustaja Iiro Mäntylän jäähyt. Ensimmäisen kakkosen hän otti heti erän alussa. Siitä kotijoukkue selvisi takaiskutta.  Mutta erän puolivälin jälkeen Mäntylä syyllistyi päähän kohdistuneeseen taklaukseen, mistä rangaistuksena oli 2+10 minuuttia. Sen kakkosen aikana Mikko Hyvönen iski vieraille kolmannen osuman.  Lopussa Bewe TuusKi pääsi yrittämään kuudella neljää vastaan, mutta Jere Ölander pelasi lepsusti hyökkäyssinisellä ja KeuPa HT:n Taneli Maasalo pääsi sinetöimään loppunumerot tyhjiin.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Joonas Inkilä ja vieraista Sami Paananen. Bewen Most Playerin palkinto meni Teemu Kupiaiselle.

Bewe TuusKin otteluissa on aina myös arpajaiset. Vastuuvalmentaja Ikoselle osui tällä kertaa laivayhtiön lahjakortti. Sekään ei miestä isommin lohduttanut.

– Olisin kyllä mielelläni vaihtanut arpajaisvoiton voittopisteisiin, Ikonen totesi.

Bewe TuusKilla on nyt vajaat kolme viikkoa aikaa harjoitella kuviot uudelleen kuntoon, kunnes ottelut joulutauon jälkeen jatkuvat. Lauantaina 5. tammikuuta Nokian PYRY kyläilee Hyrylässä.

Jonne Vaahteran kuvakavalkadi:

linkki esitykseen

raportti: Matti Hannula

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

HBC LUKIO POIKIEN YKKÖNEN

HBC voitti kautta-aikain ensimmäisen kerran lukio poikien Helsingin herruuden. HBC voitti välierissä murskaluvuin 10-1 Etu-Töölön ja toisessa parissa käytiinkin tiukka taisto Vaskivuoren ja Herttoniemen välillä ja ottelu ratkesikin vasta voittomaalikilpailun jälkeen vantaalaisten hyväksi. Pohjois-Haaga selvitti tiensä kolmen joukkueen lopputurnauksen nujertamalla 12-0 Kulosaaren.
Sample Image