TONI MÄKIAHO BEWEEN

Ville Nenonen

Toni Mäkiaho, 38-vuotias hyökkääjä on tehnyt kuukauden sopimuksen Mestikseen ensi kaudeksi hamuavan Bewe TuusKin kanssa. Viikon mittaisella try-out sopimuksella joukkueeseen ovat myös pyrkimässä 26-vuotias hyökkääjäpelaaja Samu Vilkman, joka on edustanut liigatasolla Hifk:ta, Tapparaa ja Pelicanseja. Sekä viisi viimeistä kautta ammatikseen Saksassa kiekkoillut Miikka Jäske. Valtameren takaa joukkueseen liittyy kolmeksi kuukaudeksi 193 cm ja 100 kiloinen järkälemäinen jenkki, 22-vuotias Cody Dion.

Next Post

Bewe TuusKille toinen peräkkäinen kotitappio

Bewe TuusKin uusi vuosi starttasi samalla tavalla kuin vanha päättyi. Nokian PYRY aiheutti tuusulalaisille toisen peräkkäisen kotitappion Suomi-sarjassa. Lukemat loppiaisaaton koitoksessa Hyrylän hallissa olivat 2–4.