Vilkasta liikennettä viimeisenä siirtopäivänä

Ville Nenonen
0 0
Read Time:56 Second

Mestis-karsintapaikkaa tiiviisti jahtaava Bewe TuusKi menetti viimeisen siirtopäivän ruljanssissa puolustajansa Patrik Lostedtin Mestis-joukkue Mikkelin Jukureihin, mutta sai tilalle Peltosaaren Nikkareista Jussi Ruoholan. Tässä kuussa 27 vuotta täyttävä puolustaja Ruohola kuului HPK:n vuoden 2006 SM-kultajoukkueeseen. Hän on pelannut liigaa HPK:ssa ja Ässissä kaikkiaan 71 ottelua kausina 2005-09 ja heti sen jälkeen yhden täyden Mestis-kauden Kiekko-Vantaassa ennen siirtymistään Suomi-sarjan Nikkareihin.

Hyökkääjistöönsä Bewe TuusKi sai viimeisenä siirtopäivänä Joni Häppölän. Ennestään Bewestä tuttujen Sami ja Toni Häppölän 21-vuotias veljenpoika on Vuosaaren Viikinkien ja IFK:n kasvatti. Hän on pelannut viimeiset kolme kautta Mestistä, ensin kaksi kautta Heinolassa ja kuluvan kauden ensin HCK:ssa ja sitten tammikuussa muutaman ottelun Lempäälän Kisassa.

 

Jo aiemmin viikolla Bewe TuusKi sai puolustukseensa Anssi Häkkisen Pelicansin ja Niko Vuorijärven Jokipoikien A-nuorista. Häkkinen debytoikin Bewe TuusKi -paidassa jo keskiviikon kotipelissä Kotkan Titaaneja vastaan. Vuorijärven edustuspapereita ei sen sijaan saatu ajoissa kuntoon, ja hän esiintyy uuden seuransa riveissä Ruoholan ja Häppölän tavoin vasta lauantain kotiottelussa S-Kiekkoa vastaan.

 

Bewe TuusKissa alkukauden pelanneet hyökkääjät Olavi Tihveräinen ja Toni Wallenius vahvistavat loppukauden Järvenpään Haukkojen rivejä II divisioonassa.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sarjajumbo vei Bewe TuusKilta voittopisteet

Bewe TuusKin tahmeat otteet jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa saivat jatkoa, kun sarjajumbo S-Kiekko vieraili Hyrylässä. Kotijoukkue oli vielä runsas minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä kiinni kolmessa pisteessä, mutta sai tyytyä yhteen, kun seinäjokelaiset ottivat jatkoaikavoiton numeroin 3–4. Kotitappio oli Bewe TuusKille jo toinen neljän päivän sisään.