Sarjajumbo vei Bewe TuusKilta voittopisteet

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Bewe TuusKin tahmeat otteet jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa saivat jatkoa, kun sarjajumbo S-Kiekko vieraili Hyrylässä. Kotijoukkue oli vielä runsas minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä kiinni kolmessa pisteessä, mutta sai tyytyä yhteen, kun seinäjokelaiset ottivat jatkoaikavoiton numeroin 3–4. Kotitappio oli Bewe TuusKille jo toinen neljän päivän sisään.

Bewe TuusKi teki kaikki maalinsa toisessa erässä, S-Kiekkokin kaksi ensimmäistään. Ajassa 58.53 vieraiden Janne Pitkäjärvi tasoitti. Puolisen minuuttia myöhemmin S-Kiekolle jo tarjottiin avointa tilaisuutta täyteen pottiin, mutta maalivahti Jaakko Suomalaisen loistopelastus siirsi ratkaisun jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata vain 37 sekuntia, kunnes S-Kiekon puolustaja Antti Hirsimäki laukoi laatan ohi Suomalaisen.

– Hyvin lähdettiin liikkeelle, mutta emme saaneet paikoista sisään. Vastustaja sen sijaan rankaisi tosi hyvällä prosentilla, harmitteli Bewe TuusKin hyökkääjä Sami Häkkinen, joka kirjautti isännistä ainoana kaksi tehopistettä. Ne tulivat syötöistä sekä ensimmäiseen sekä kolmanteen osumaan.

– Eipä juuri lohduta. Tappio oli tosi ikävä juttu. Tämä peli oli taas niitä, joista pitäisi ehdottomasti ottaa täydet kolme pistettä, mikäli mielimme Mestis-karsintaan, Häkkinen totesi.

Seitsemisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Häkkinen, arvokas matalan profiilin puurtaja, kilautti pystyputkeen. Hänen kauden avausosumansa oli milleistä kiinni.

– Maalinteon kanssa on tullut taisteltua jo pidemmän aikaa. Omalla työnteolla on pyrittävä auttamaan joukkuetta.

Bewe TuusKin maaleista vastasivat Miikka Jäske, Antti Suominen ja Iiro Mäntylä.

– Karvan verran parempaa kuin keskiviikkona, luonnehti Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen omiensa esitystä.

– Asenneongelmaan en usko, koska meillä oli tiukka peli kolme viikkoa sitten Seinäjoella. Pienistä asioista tämä oli kiinni. Vastustaja muun muassa teki rankkarista, me emme. Mutta ilmaiseksi ei pisteitä irtoa keneltäkään. Työmäärää on pakko lisätä.

Ensimmäistä 20-minuuttista Bewe TuusKi hallitsi niin suvereenisti, että koko kaukalon jäädyttäminen sen jälkeisellä erätauolla oli melkein kuin vedenhukkaa. Siinä vaiheessa oli vaikea kuvitella, että voittopisteet lähtevät loppujen lopuksi Seinäjoelle. Bewe TuusKin uusista pelaajista Nico Vuorijärvi täytti hyvin paikkansa puolustuksessa. Hyökkääjädebytantti Joni Häppölä väläytteli, mutta tehot olivat häneltäkin kateissa. Häppölän rangaistuslaukauskin 3–2-johtoasemassa jäi suutariksi.

Mico Vuorijärvi palkittiin kotijoukkueen parhaana ja vieraista Janne Pitkäjärvi.

Jonne Vaahteran kuvakavalkadi:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Suomi-Sarja/Bewe+Tuuski+vs+S-Kiekko/

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille kolmas peräkkäinen tappio

Bewe TuusKi kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa, kun keskikastin joukkue HC Satakunta voitti eilen tuusulalaiset kotonaan Eurajoella numeroin 6–2. Bewe TuusKi toki jatkaa sarjataulukossa neljännellä tilalla, mutta jos ei ryhtiliikettä pian löydy, uhkaa Mestis-karsintoihin etenevä kolmen kärkiryhmä karata. Bewe TuusKilla on jo viisi pistettä matkaa karsintaviivaan.