Bewe TuusKille kolmas peräkkäinen tappio

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Bewe TuusKi kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa, kun keskikastin joukkue HC Satakunta voitti eilen tuusulalaiset kotonaan Eurajoella numeroin 6–2. Bewe TuusKi toki jatkaa sarjataulukossa neljännellä tilalla, mutta jos ei ryhtiliikettä pian löydy, uhkaa Mestis-karsintoihin etenevä kolmen kärkiryhmä karata. Bewe TuusKilla on jo viisi pistettä matkaa karsintaviivaan.

Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen oli tietysti kuin maansa myynyt.

– Hengetöntä toimintaa. Tämän huonommin ei voi pelata. Vastustajan valmentajakin ihmetteli, mitä meille on tapahtunut, Ikonen kertoi puhelimitse Eurajoelta.

– No, joukkueessa on ollut vaihtuvuutta. Duunarit ovat lähteneet, ja tilalle on tullut ns. vahvistuksia, jotka eivät ole valmiita laittamaan kroppaansa likoon. Sellainen asenne tarttuu helposti koko joukkueeseen.

Eurajoella Bewe TuusKin maalilla aloitti Joonas Inkilä. Neljännen takaiskun jälkeen, pelin puolivälissä, päävalmentaja Jouni Ikonen komensi maalille Jaakko Suomalaisen.  Ei ollut maalivahdinvaihdostakaan apua. Miikka Jäske tosin rikkoi melko pian sen jälkeen isäntien maalivahdin Aku Maikolan nollan. Suomalainen joutui antautumaan kahdesti, kunnes hänen nivusensa alkoi oireilla. Inkilä palasi tolppien väliin neljä ja puoli minuuttia ennen päätössummeria. Pari minuuttia ennen loppua Bewe TuusKin Arttu Kuismin kaunisteli numeroita.

Latvialainen Gatis Gricinskis oli HC Satakunnan ykkösmies. Hän teki kaksi ja syötti kaksi maalia.

Bewe TuusKin amerikkalaissentteri Cody Dionille tuomittiin toisen erän alussa ottelurangaistus päällä iskemisestä. Viiden minuutin jäähyn aikana Bewe TuusKi syyllistyi vielä väärään vaihtoon ja joutui kahden miehen alivoimalle. Silloin HC Satakunta iski kolmannen osumansa, joka oli lopulta voittomaali.

– Se oli henkisesti ratkaisevin takaisku. Meidän olisi ehdottomasti pitänyt tehdä ottelun kolmas maali, Ikonen sanoi.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jalonen ja Tervonen Bewe TuusKin peräsimeen

  Kokeneet kiekkomiehet Kari Jalonen, 53, ja Kai Tervonen, 46, luotsaavat Bewe TuusKin jääkiekkojoukkuetta loppukauden. Jouni Ikonen ja Santtu Viitaluoma on vapautettu tehtävistään. Bewe TuusKi on valtakunnallisessa Suomi-sarjassa neljännellä tilalla, mutta viime viikon kolmen peräkkäisen tappion myötä ero kärkikolmikkoon ja Mestis-karsintaviivaan venähti viiteen pisteeseen.