KeuPa HT nollasi Bewe TuusKin

Ville Nenonen
0 0
Read Time:44 Second

Mestis-karsintaviiva karkasi Bewe TuusKilta jo 11 pisteen päähän, kun viivan päällä kolmantena oleva KeuPa HT kukisti tuusulalaiset Keuruulla 4–0 jääkiekon valtakunnallisen Suomi-sarjan ottelussa. Bewe TuusKi jäi ensimmäisen kerran tällä kaudella nollille.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä erässä. Runsaassa 17 minuutissa kotijoukkue oli viimeistellyt kolmesti, joista kaksi ylivoimalla. Bewe TuusKille tarjottiin yhteensä kymmenen minuuttia ylivoimaa, mutta maalinteko oli vierasjoukkueelle tervanjuontia. KeuPa HT osui vielä neljännen kerran pelin viimeisellä minuutilla, kun Bewe TuusKin maalivahti Jaakko Suomalainen oli vaihdettu kuudenteen kenttäpelaajaan.

Suomalainen torjui pelissä 31 kiekkoa, Keuruun Petri Pitkänen 35. Torjuntatilasto kertonee siis ottelun luonteesta enemmän kuin lopputulos.

Mestis-karsintoihin mitä todennäköisimmin etenevä kärkikolmikko – Rovaniemen Kiekko, Nokian Pyry ja KeuPa HT – on repinyt jo kymmenen pisteen kaulan neljäntenä olevaan Tampereen KOOVEEhen. Bewe TuusKi on kuudentena, ja sillä on kuusi peliä pelaamatta. Bewe TuusKin seuraava ottelu on sunnuntaina 17.2. klo 17 alkaen Hyrylässä. Vastustajana on Vaasan Red Ducks.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin tappioputki komeasti poikki

Bewe TuusKi on viime peleissään tuskaillut maalinteon kanssa jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa. Lauantaina Keuruulla se jäi ensi kertaa tällä kaudella tyystin nollille, mutta jo seuraavana päivänä syntyi Hyrylän hallissa kauden maaliennätys. Bewe TuusKi katkaisi kuuden pelin tappioputkensa vaasalaisen Red Ducksin kustannuksella lukemin 9–0.