Bewe TuusKin tappioputki komeasti poikki

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Bewe TuusKi on viime peleissään tuskaillut maalinteon kanssa jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa. Lauantaina Keuruulla se jäi ensi kertaa tällä kaudella tyystin nollille, mutta jo seuraavana päivänä syntyi Hyrylän hallissa kauden maaliennätys. Bewe TuusKi katkaisi kuuden pelin tappioputkensa vaasalaisen Red Ducksin kustannuksella lukemin 9–0.

Kenties Bewe TuusKin ketsuppipullosta irtosi tulppa liian myöhään. Ero Mestis-karsintaviivaan kutistui tosin kahdella pisteellä, kun kolmantena oleva KeuPa HT sai Kotkan Titaaneilta mukaansa vain yhden vieraspisteen. Viidentenä olevan Bewe TuusKin ero karsintapaikkaan on silti vielä yhdeksän pistettä. Pelejä tuusulalaisilla on jäljellä viisi, joista neljä vieraissa.

 

Kotijoukkueen jenkkihyökkääjä Cody Dion oli ehtinyt viimeistellä vaasalaisia vastaan kahdesti, kun vasta runsaat kahdeksan minuuttia oli pelattu.

– Oli tarkoitus tulla vahvasti peliin, kun meillä on viime aikoina ollut niin kehnoja startteja. Nyt onnistuimme heti alussa maalinteossakin, Dion naureskeli ottelun jälkeen.

Kun vielä Toni Mäkiaho oli irronnut Dionin tuplan välissä viimeistelemään alivoimalla, oli peli suhteellisen nopeasti 3–0 ja varsinainen taistelu sarjapisteistä käytännössä ohi.

Dionilla oli toisen erän lopulla mahdollisuus kolmanteenkin henkilökohtaiseen osumaan. Ducks-vahti Sami Heikkilä nappasi kuitenkin Dionin rangaistuslaukauksen räpyläänsä.

Samu Vilkman iski Dionin toisen maalin jälkeen peräti neljä peräkkäistä osumaa. Vilkmanin (4+1) lisäksi runsaasti tehopisteitä rohmusivat Mäkiaho (1+4) ja ensimmäisen maalinsa Bewe TuusKin paidassa tehnyt Joni Häppölä (1+3).  Maalivahti Joonas Inkilä pelasi 28 torjunnalla kauden ensimmäisen nollapelinsä.

– Olimme hyvin latautuneita, ja joukkue pelasi suurin piirtein siten kuin olimme sopineet, myhäili Kai Tervonen, joka oli tällä kertaa vastuuvalmentajavuorossa. Kari Jalonen ja Tervonenhan tulivat Bewe TuusKin ruoriin vajaat kaksi viikkoa sitten. Kolmen tappion jälkeen ykkösluotsin mantteli heitettiin Tervoselle, ja heti natsasi.

– Maalintekohan meillä on ollut suurin ongelma. Paikkoja on ollut. Nyt korkki aukesi. Ehkä tämä helpottaa jatkoa ajatellen, Tervonen tuumi.

Bewen parhaana palkittiin Samu Vilkman

Jonne Vaahteran kuvakavalkadi:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Suomi-Sarja/Bewe+Tuuski+vs+Red+Ducks/

Koska voittaneen joukkueen vastuuvalmentajaa ei tietenkään vaihdeta, on Tervonen päävalmentajana myös keskiviikkona, kun Bewe TuusKi matkustaa Oilersin vieraaksi Mikkeliin. Ensi lauantaina 23. helmikuuta Bewe TuusKi pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa – ainakin tässä sarjavaiheessa. Silloin Hyrylään saapuu jumboryhmä JHT Kalajoelta. Kiekko putoaa jäähän kello 17.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Salamastartti siivitti Bewe TuusKin voittoon Mikkelissäkin

Bewe TuusKi  taistelee yhä tosissaan Mestis-karsintapaikasta jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa. Toinen peräkkäinen voitto pitkän tappioputken jälkeen irtosi Mikkelistä paikallisesta Oilersista numeroin 2–6.