Salamastartti siivitti Bewe TuusKin voittoon Mikkelissäkin

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Bewe TuusKi  taistelee yhä tosissaan Mestis-karsintapaikasta jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa. Toinen peräkkäinen voitto pitkän tappioputken jälkeen irtosi Mikkelistä paikallisesta Oilersista numeroin 2–6.

Bewe TuusKi sai peliin ihanteellisen startin, kun kiekko oli isäntien pömpelissä jo 17 sekunnin pelin jälkeen. Toni Mäkiaho syötti ja Joni Häppölä viimeisteli. Bewe TuusKi johti kahden erän jälkeen jo 5–0, joten maalivahti Joonas Inkilä pelasi viisi nollaerää putkeen, kun hän oli edellispelissä Hyrylässä pitänyt Red Ducksia vastaan nollan täydet 60 minuuttia. Päätöserässä Oilers päästettiin rokottamaan kahdesti. Inkilälle kirjattiin kaikkiaan peräti 42 torjuntaa, kun isäntien Jake Vitikainen selvisi 35:llä.

Cody Dion jatkoi tehokkaita otteitaan. Kaksi Bewe TuusKin osumaa lähti edellispelin tapaan jenkkihyökkääjän lavasta. Dion kirjautti myös kaksi syöttöpistettä. Yhteensä neljän tehopisteen mies oli myös Miikka Jäske (0+4). Puolustaja Iiro Mäntylä puolestaan tuplasi Suomi-sarjan maalimääränsä 2+1 -saldollaan. Mäkiaholle merkittiin kaksi syöttöpistettä.

Sarjan kärkikaksikko, Rovaniemen Kiekko ja Nokian Pyry, voi jo alkaa keskittyä Mestis-karsintoihin. Bewe TuusKi on nyt neljäntenä. Sillä on jäljellä neljä peliä, karsintaviivan päällä kolmantena olevalla KeuPa HT:llä kolme. Eroa joukkueiden välillä on kuusi pistettä, mutta keuruulaisilla on vain kolme peliä pelaamatta. Bewe TuusKin tilannetta hankaloittanee lisää se, että KeuPa HT pelaa kaikki jäljellä olevat ottelunsa kotonaan ja sen vastustajista sekä Red Ducks että Kokkolan Hermes ovat alemman kastin joukkueita ja vain KOOVEE ennalta vähän kovempi pala.

Bewe TuusKi pelaa viimeisen kotiottelunsa lauantaina 23. helmikuuta kello 17 alkaen. Hyrylässä vastassa on jumboryhmä JHT Kalajoelta. Sen jälkeen Bewe TuusKilla on jäljellä enää kolmen ottelun vierasputki 1.-3. maaliskuuta. Se kohtaa peräkkäisinä päivinä Hermeksen, RoKin ja JHT:n.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi päätti kotipelit murskavoitolla

Hyrylässä vietettiin toisen kerran viikon sisään Bewe TuusKin maalijuhlia. Joukkue voitti jääkiekon valtakunnallisen Suomi-sarjan viimeisen kotiottelunsa lukemin 9–1. Se oli tuusulalaisten kolmas peräkkäinen kolmen pisteen potti. Ylimääräiseen rehentelyyn ei ole kuitenkaan aihetta: vastustajana oli sarjajumbo, kalajokinen Junkkarit Hockey Team.