Bewe TuusKi päätti kotipelit murskavoitolla

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Hyrylässä vietettiin toisen kerran viikon sisään Bewe TuusKin maalijuhlia. Joukkue voitti jääkiekon valtakunnallisen Suomi-sarjan viimeisen kotiottelunsa lukemin 9–1. Se oli tuusulalaisten kolmas peräkkäinen kolmen pisteen potti. Ylimääräiseen rehentelyyn ei ole kuitenkaan aihetta: vastustajana oli sarjajumbo, kalajokinen Junkkarit Hockey Team.

Bewe TuusKi jatkaa sarjataulukossa neljännellä sijalla. Ero pahimpaan kilpailijaan, Mestis-karsintaviivan päällä kolmantena olevaan KeuPa HT:hen pysyi kuudessa pisteessä, kun keuruulaiset kukistivat kotonaan vaasalaisen Red Ducksin. KeuPa HT:llä on jäljellä enää kaksi peliä, Bewe TuusKilla kolme.

JHT pääsi horjuttamaan Bewe TuusKin itsetuntoa tasavajaalla tekemällään johtomaalilla. Melko pian kuitenkin nähtiin, kuka on isäntä Hyrylän hallissa. Kahdessa edellispelissä molemmissa kahdesti onnistunut Cody Dion viimeisteli nyt yhden maalin per erä. Sekä Santeri Kuvaja että Joni Häppölä iskivät kaksi osumaa mieheen.

– Omiin on mennyt kolmessa viimeisimmässä koitoksessa vain yksi kiekko per peli. Toisessa päässä onnistumisia on viimeinkin tullut kiitettävästi, Bewe TuusKin valmentaja Kai Tervonen kommentoi.

– Asenne ratkaisee. Nyt on vain hoidettava omat hommat loppuun asti mahdollisimman hyvin. Sitten katsotaan, mikä on tilanne.

Bewe TuusKin kotipelisaldoksi Suomi-sarjan valtakunnallisessa vaiheessa muotoutui 11 ottelusta kuusi voittoa ja viisi tappiota, joista yksi jatkoajalla. Maaliero jäi reilusti plussan puolelle: 51–27. Ensi viikonloppuna Bewe TuusKilla on vielä edessään kolmen vieraspelin kiertue: perjantaina Kokkola, lauantaina Rovaniemi ja sunnuntaina Kalajoki. Tuusulalaisittain ratkaisun hetkiä elettäneen lauantaina, kun Bewe TuusKia isännöi sarjakärki RoKi ja KeuPa HT saa vieraakseen keskikastin KOOVEEn.

Bewe parhaana palkittiin Cody Dion ja vieraista armoton Ville Galle diggari  Henri Holmström.

Kuvakavalkadi:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Suomi-Sarja/Bewe+Tuuski+vs+JHT/

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey varmisti paikan Suomi-sarjassa

Bewe Hockey nappasi viikonlopun kahdesta Suomi-sarjan alemman jatkosarjan ottelustaan täydet kuusi pistettä. Se tiesi sitä, että vaikka joukkueella on vielä ensi viikonloppuna ohjelmassa kaksi vieraspeliä, on sen lohkovoitto ja sitä kautta paikka ensi kauden Suomi-sarjassa jo varma.