Bewe Hockey varmisti paikan Suomi-sarjassa

Ville Nenonen
0 0
Read Time:48 Second

Bewe Hockey nappasi viikonlopun kahdesta Suomi-sarjan alemman jatkosarjan ottelustaan täydet kuusi pistettä. Se tiesi sitä, että vaikka joukkueella on vielä ensi viikonloppuna ohjelmassa kaksi vieraspeliä, on sen lohkovoitto ja sitä kautta paikka ensi kauden Suomi-sarjassa jo varma.

Eroa toisena olevaan Imatran Ketterään on kuusi pistettä, joten Ketterällä on vielä mahdollisuus nousta Bewen kanssa tasapisteisiin, mutta Bewen maaliero on peräti 43 pykälää enemmän plussan puolella kuin imatralaisten.

Bewe Hockey aloitti kautensa II divisioonassa ja voitti alkusarjalohkonsa. Kaksi jokaisen alkulohkon parasta sekä kolme parasta alkulohkokolmosta jatkoivat kautta Suomi-sarjan alemmissa jatkolohkoissa, johon tulivat mukaan myös ne Suomi-sarjan alkulohkojen joukkueet, jotka eivät selvinneet 12 joukkueen valtakunnalliseen Suomi-sarjaan.

Bewe Hockeyn tehopelaajia Suomi-sarjan alemmassa jatkosarjassa ovat olleet hyökkääjät Esa Kivistö (14+17=31), Riku Rahikainen (19+9=28) sekä puolustaja Aki Tuominen (12+16=28). Syöttöykkönen on tällä hetkellä Jesse Nuutinen, joka on 13 pelaamassaan ottelussa saalistanut tehot 6+19. Kolminkertaisessa kahdeksan joukkueen sarjassa lohkon jokaiselle joukkueelle tulee 21 peliä.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin kohtalo sinetöityi Rovaniemellä

Bewe TuusKi  ei pelaa tänä keväänä jääkiekon Mestis-karsintoja. Valtakunnallisen Suomi-sarjan kärkijoukkue Rovaniemen Kiekko katkaisi lopullisesti tuusulalaisten jo ennestäänkin ohuen oljenkorren 6–1-kotivoitollaan. Eränumerot Lappi Areenassa olivat 1–0, 2–1, 3–0.