Bewe TuusKilla onnistunut aloitus vuodelle 2014

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 19 Second

Bewe TuusKi otti rutiininomaisen voiton HC Satakunnasta lukemin 5-2.

Bewe TuusKi aloitti vuotensa kohtaamalla kotonaan kahdeksan ottelun tappioputkessa olleen HC Satakunnan, joka saapui Tuusulaan pahasti vajaamiehisenä. Bewe TuusKi aloitti ottelun heti terävästi Jussi Paunilan lähettäessä Joni Häppölän läpiajoon, eikä tämä erehtynyt vaan siirsi Bewe TuusKin 1-0 johtoon jo 21:n sekunnin pelin jälkeen. Maalin jälkeen Bewe TuusKilla oli vaikeuksia saada aikaan organisoituja hyökkäyksiä kiekon pomppiessa keskialueella Tuusulalaisten lavoissa. Bewe TuusKi kuitenkin puolusti hyvin, eikä Satakuntakaan saanut vaarallisia paikkoja luotua.

Erän puolivälissä Satakunnan Samu Syvänen otti hölmön kiekko katsomoon jäähyn ja seuranneella ylivoimalla Bewe TuusKi rankaisi Häppölän syöttäessä maalinkulmalta Paunilalle, joka laukoi suoraan syötöstä komean maalin ja Bewe TuusKin kahden maalin johtoon. Myös Bewe TuusKin seuraava ylivoima tuotti tulosta koko ottelun pirteästi esiintyneen Häppölän tehdessä illan toisen maalinsa ja kolmannen tehopisteensä laukomalla ranteella pienestä kulmasta yllättäen helpohkosti Satakunnan maalivahdin Patrik Heikkilän. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty ja näin Bewe TuusKi 3-0 johdossa ensimmäiselle erätauolle.

Heti toisen erän alkuun Jari Voutilainen passitettiin korkeasta mailasta neljäksi minuutiksi jäähypenkille, mutta Bewe TuusKi selvitti alivoimansa ja alkoi saamaan erän edetessä paremmin tasakentällisinkin organisoituja hyökkäyksiä ja hyviä maalipaikkoja. Lopulta Bewe TuusKin hyvä ote palkittiin Joona Seppälän uitettua maalin edestä kiekon Heikkilän längeistä Teemu Sainomaan hyvästä syötöstä.

Hieman ennen erän loppua Seppälä ja Reko Riihinen pääsivät hyökkäämään kahdella yhtä vastaan ja lopulta Riihinen nosti rystyllä Heikkilän kainalon kautta kiekon maaliin siirtäen Tuusulalaiset jo viiden maalin johtoon. 

Kolmanteen erään tuli sisuuntunut Satakunta joka aloitti takaa-ajon heti erän alussa ja viiden minuutin kohdalla lopulta onnistui yllättämään Bewe TuusKin maalilla torjuneen Joonas Inkilän Veli-Matti Myllymaan terävällä rannelaukauksella. Kun kolmatta erää oli yhdeksän minuuttia pelattu, Satakunta iski taas. Bewe TuusKin puolustus unohti Topi Malkamäen yksin maalin eteen, joka sai aivan vapaasti tehdä suoraan syötöstä Satakunnan toisen maalin.

Bewe TuusKin valmennus reagoi välittömästi ja otti aikalisän. Aikalisä myös tehosi ja Bewe TuusKi tilkitsi uudelleen puolustuksensa estäen mahdolliset poikittaissyötöt ja siivoten kaikki irtokiekot väljemmille vesille. Viimeisenä lukkona toimi hyvän ottelun pelannut Inkilä. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua Satakunta sai jäähyn ja valmennuksen protestoidessa Satakunnalle vihellettiin samassa ajassa toinenkin kaksiminuuttinen protestoinnista. Bewe TuusKin kahden miehen ylivoima oli kuitenkin passiivista ja minuutti ennen ylivoiman loppua Bewe TuusKi sortui vaihtovirheeseen antaen Satakunnalle vielä loppuun lyhyen ylivoiman.

Satakunta ei kuitenkaan maaleja saanut aikaan ja näin Bewe TuusKille kirjattiin rutiininomainen voitto lukemin 5-2. Kolmannen erän alkua lukuunottamatta hyvin toiminut puolustus, tehokkuus ylivoimalla ja maalipaikoissa ratkaisivat lopulta voiton Bewe TuusKille. Voitosta huolimatta Bewe TuusKi on yhä sarjan viidentenä, tosin tasapisteissä Kooveen kanssa ja vain kaksi pistettä FPS:ää jäljessä. Bewe TuusKin ottelut jatkuvat 10.1 vieraspelissä Mikkelin Oilersia vastaan ja 12.1 RoKi saapuu vierailulle Tuusulaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi nousi kolmen maalin takaa vierasvoittoon

Bewe TuusKi on saanut viime aikoina kotipeliotteisiinsa ryhtiä, ja nyt näyttää alkavan kulkea reissun päälläkin. Upea nousu kolmen maalin tappioasemasta Mikkelissä paikallista Oilersia vastaan tuotti Bewe TuusKille kolmannen peräkkäisen voiton jääkiekon Suomi-sarjassa. Lukemat olivat 3–5.