Bewe TuusKi nousi kolmen maalin takaa vierasvoittoon

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Bewe TuusKi on saanut viime aikoina kotipeliotteisiinsa ryhtiä, ja nyt näyttää alkavan kulkea reissun päälläkin. Upea nousu kolmen maalin tappioasemasta Mikkelissä paikallista Oilersia vastaan tuotti Bewe TuusKille kolmannen peräkkäisen voiton jääkiekon Suomi-sarjassa. Lukemat olivat 3–5.

Bewe TuusKi oli hävinnyt neljä edellistä vieraspeliään. Nytkin ehti jo näyttää synkältä, kun isäntien Tomi Stylman yllätti ensimmäisessä erässä kahdesti Bewe TuusKin maalivahdin Joonas Inkilän. Jesse Kiukas vei hieman toisen erän puolivälin jälkeen Oilersin jo kolmen maalin johtoon.

– Meidän pojat erehtyivät taas luulemaan, että pääsisimme helpolla. Oilers sai kaiken kukkuraksi kaksi uskomatonta onnenkantamoista, kommentoi Bewe TuusKin vastuuvalmentaja Jarmo Räihä suojattiensa kehnoa starttia. 

Joona Seppälä käynnisti tuusulalaisten kirin ennen toista erätaukoa. Kolmanteen erään Bewe TuusKi vaihtoi maalivahtia. Toni Tammi luisteli kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä 18 kertaa torjuneen Inkilän tilalle.

– Piti saada joukkue puolustamaan, perusteli Räihä vaihtoa.

 

Tammi piti nollan, ja Sami Häkkinen nosti päätöserän kolmannella minuutilla vieraat jo maalin päähän.

Bewe TuusKin tasoitus syntyi ajassa 54.30, viimeistelijänä toisessa erässä tilapäisesti viltitetty Joni Häppölä. Vajaa kolme minuuttia myöhemmin Häkkinen teki illan toisensa, joka jäi myös voittomaaliksi. Puolustaja Rikhard Venninen viimeisteli loppunumerot tyhjiin. Häkkinen nappasi siitä vielä syöttöpisteen.

 

Bewe TuusKissa debytoi 21-vuotias tšekkisentteri Daniel Miskovsky. Hänen ainoaksi tilastomerkinnäkseen jäi huitomisesta tuomittu kaksiminuuttinen.

– Mutta Miskovsky pelasi erittäin pirteästi. Hän on hyvä piristysruiske meidän ryhmäämme, totesi Räihä.

Vierasvoittonsa  myötä Bewe TuusKi nousi sarjataulukossa yhden pykälän, neljänneksi. Joukkueen pelit jatkuvat sunnuntaina 12. tammikuuta Hyrylässä kello 17 alkavalla kotiottelulla sarjakärki Rovaniemen Kiekkoa vastaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille hallinnasta huolimatta vain yksi piste sarjakärkeä vastaan

Bewe TuusKi sai sunnuntain kamppailuun vastaansa etelän kierroksella olleen sarjakärki RoKin. Ottelu venyi Bewe TuusKin kahden viimeisen erän hallinnasta huolimatta aina voittolaukauksiin asti, jossa RoKi oli etevämpi ja nappasi kaksi pistettä mukaansa Rovaniemelle.