Bewe TuusKi jäi pisteittä vähämaalisessa kamppailussa Ketterää vastaan

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Äärimmäisen tasaisessa keskikastissa seitsemänneksi tipahtanut Bewe TuusKi hakkasi surkean ensimmäisen erän jälkeen päätään Ketterän tiiviiseen puolustukseen ja näin pisteet matkasivat vähämaalisessa ottelussa Imatralle.

Ottelun alku oli Bewe TuusKilta hyvin hermostunutta ja täynnä käsittämättömiä harhasyöttöjä ja kiekonhukkaamisia omalla alueella. Onnella ja taidolla sekä maalivahti Joonas Inkilän hyvillä torjunnoilla Bewe TuusKi selvisi ilman takaiskuja. Erän edetessä Bewe TuusKi sai jo muutaman kontrolloidun hyökkäyksenkin Ketterän maalille, mutta maalit jäivät tekemättä. Kun Ketteräkään ei päässyt tolppaa lähemmäksi päädyttiin maalittomassa tasatilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään Bewe TuusKi tuli huomattavasti valmiimpana ja ylimääräiset hermoilut oli karsittu pois. Siitä huolimatta Ketterä iski heti erän alkuun ja siirtyi johtoon kun reilu neljä minuuttia oli erää pelattu. Vain vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Ketterä onnistui toistamiseen ja ennen kuin ensimmäinen kymppi oli täynnä, pääsi Ketterän Jevgeni Soloviev yksin läpi, mutta hänet kaadettiin rangaistuslaukauksen arvoisesti. Inkilä veti rankkarissa pitemmän korren ja piti Bewe TuusKin näin mukana pelissä.

Kun 14:43 oli toista erää pelattu, Bewe TuusKin hyvä mylläkkä Ketterän maalilla kantoi hedelmää. Tony Sandberg sai ujutettua Ketterän maalilla torjuneen Wille Mattilan patjan kautta kiekon maaliin ja Tuusulalaiset saivat ansaitun kavennuksen. 1-2 lukemissa mentiin lopulta myös toiselle erätauolle. Vaikka Ketterä toisen erän voittikin, pelasi Bewe TuusKi huomattavasti paremmin toisessa erässä kuin ensimmäisessä.

Kunnollista takaa-ajoa Bewe TuusKi ei kuitenkaan enää kolmannessa erässä saanut Ketterän painaessa pelin kulmiin ja suurin osa erästä menikin kulmissa painimiseksi. Bewe TuusKin kunnolliset maalipaikat hyviltä maalintekosektoreilta jäivät Ketterän tiiviin puolustuksen vuoksi vähiin.

Kolme minuuttia ennen ottelun loppua Bewe TuusKin takaa-ajo sai ikävän kolauksen Ville Immosen siniviivan takaa lähettämän rystyvippauksen painuessa muutoin hyvin torjuneen Inkilän patjan yli valitettavan helposti maaliin ja Ketterä siirtyi 1-3 johtoon.

Lopussa Bewe TuusKi otti Inkilän vaihtoon ja yritti kuudella kenttäpelaajalla päästä tasoihin, mutta maalintekoyritykset kilpistyivät Mattilaan ja näin pisteet matkasivat Imatralle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille kirvelevä kotitappio KeuPaa vastaan

Bewe TuusKin taistelu pudotuspelipaikoista vaikeutui KeuPan vietyä tärkeät pisteet mukaansa.