Bewe TuusKille kirvelevä kotitappio KeuPaa vastaan

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 1 Second

Bewe TuusKin taistelu pudotuspelipaikoista vaikeutui KeuPan vietyä tärkeät pisteet mukaansa.

Panoksena Bewe TuusKin ja KeuPan oli tärkeät pisteet Keuruulaisten oltua ennen ottelua sarjataulukon kuudentena vain pisteen edellä Bewe TuusKia. Ottelun merkitys näkyi ehkäpä ensimmäisessä erässä, sillä keskialueen harhasyöttöjä tuli varsin runsas määrä. KeuPa kuitenkin vei ensimmäistä erää etenkin sen ensimmäistä kymppiä. KeuPan kova alkurynnistys sai myös Bewe TuusKin puolustuksen vaikeuksiin pelin avaamisensa kanssa kovan paineen alla.

KeuPan alkurynnistyksen laannuttua Bewe TuusKi pääsi paremmin peliin mukaan ja pääsi erän loppupuolella tekemään ottelun avausmaalin Teemu Sainomaan kiepautettua ajassa 17:09 maalin edestä kiekon ohi KeuPan maalilla torjuneen Petri Pitkäsen. Näin ensimmäiselle erätauolle mentiin Bewe TuusKin johtaessa ottelua.

Toiseen erään jäälle luisteli terävämpi Bewe TuusKi, joka sai heti erän alusta lähtien hyvän paineen KeuPan alueelle. KeuPa puolestaan iski terävillä vastaiskuilla ja reilun kahdeksan minuutin kohdalla Janne Myllymäki pääsi nokikkain Bewe TuusKin maalivahdin Jaakko Suomalaisen kanssa ja iski tasoituksen.

KeuPan maalin jälkeen Bewe TuusKin painostus jatkui, mutta useista avopaikoista huolimatta maalit jäivät tekemättä. Ajassa 14:44 Bewe TuusKi sai ottelun ensimmäisen ylivoimansa, mutta sen alku oli katastrofaalinen. Vain 20 sekunttia oli erikoistilannetta pelattu, kun Juuso Mörsky ja Taneli Maasalo syöttelivät Bewe TuusKin puolustuksen sekaisin ja Maasalo viimeisteli KeuPalle johtomaalin.

Tämän jälkeen Bewe TuusKi hukkasi vielä muutaman avopaikan ja näin Tuusulalaiset lähtivät kolmanteen erään maalin takaa-ajoasemassa.

Kolmannessa erässä Bewe TuusKi ei tehnyt takaa-ajoa itselleen helpoksi ottamalla kahdeksan minuutin edestä jäähyjä ensimmäisellä kympillä. Lopulta jäähyily kostautui kun 8:36 oli erää pelattu. Tomi Ahonen pääsi ylivoimalla puolittain läpi ja laittoi kiekon ranteella Suomalaisen ohi hanskakäden yläkulmaan.

Ajassa 12:16 Bewe TuusKi otti aikalisän ja vain kolmetoista sekunttia myöhemmin kiekko oli KeuPan maalissa. Tilanteessa Sainomaa kuitenkin törmäsi samalla maalivahti Pitkäseen joka jäi törmäyksen jälkeen hetkeksi jäähän makaamaan ja näin maalin sijasta Sainomaalle ulosajo ja Bewe TuusKille viiden minuutin alivoima.

KeuPa myös käytti ylivoimansa hyväkseen ja Matias Kiiskinen pääsi tekemään aivan vapaasti maalin edestä KeuPalle 4-1 johdon. Bewe TuusKi kuitenkin taisteli ja ajassa 17:26 Otto-Eemeli Linken siniviivalta lähettämä rannelaukaus upposi KeuPan maaliin tuoden Bewe TuusKille kavennuksen. Bewe TuusKi otti maalivahti Suomalaisen pois maaliltaan heti seuraavasta aloituksesta, mutta kuudella kenttäpelaajalla yrittäminen ei tuottanut tulosta ja KeuPa pääsi ratkaisemaan ottelun tyhjään maaliin.

Näin lopputuloksena Bewe TuusKille toinen perättäinen kotitappio ja näin kahdeksanneksi pudonnut Bewe TuusKi on vain kaksi pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella.

Seuraavaksi Hyrylään saapuu vierailulle Nokian Pyry keskiviikkona 29. tammikuuta. Ottelu alkaa kello 18.30.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi nousi takaisin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle

Bewe TuusKi nappasi tärkeät pisteet samoista sijoista kamppailevasta Nokian Pyrystä tekemällä kolme maalia viiteen minuuttiin ottelun toisessa erässä.