Bewe TuusKi nousi takaisin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Bewe TuusKi nappasi tärkeät pisteet samoista sijoista kamppailevasta Nokian Pyrystä tekemällä kolme maalia viiteen minuuttiin ottelun toisessa erässä.

Ennen ottelua Bewe TuusKi oli neljän ottelun tappioputken myötä vajonnut pudotuspeliviivan heikommalle puolelle yhdeksänneksi. Bewe TuusKilla oli kuitenkin mahdollisuus voitolla nousta takaisin kuudenneksi, kiitos äärimmäisen tasaisen sarjatilanteen.

Vastaan asettunut Pyry oli yksi kolmesta joukkueesta, jotka olivat pisteen verran Bewe TuusKia edellä. Kuten edellisissäkin kotipeleissä, myös Pyryä vastaan Bewe TuusKilla kiekot pomppivat ja peli oli alussa hermostuneen oloista. Siitäkin huolimatta Tuusulalaisten pelaaminen näytti heti alusta alkaen hieman paremmalta kuin edellisissä kotipeleissä.

Pyry kuitenkin iski ottelun avausmaalin ensimmäisen erän seitsemännellä minuutilla. Bewe TuusKin maalilla torjunut Jaakko Suomalainen torjui kertaalleen, muttei enää Jani Lehtosen laukomaa irtokiekkoa. Vain 13 sekunttia maalin jälkeen Bewe TuusKi vaikeutti illan urakkaansa ottamalla ottelun ensimmäisen jäähyn. Bewe TuusKin alivoima kuitenkin toimi ja enemmiltä takaiskuilta vältettiin. Molemmat joukkueet pääsivät vielä kertaalleen pelaamaan ylivoimaa, mutta erätauolle siirryttiin Pyryn 0-1 johdossa.

Tuusulalaisittain positiivisesti Bewe TuusKi pelasi erän jälkimmäisen puoliskon huomattavasti paremmin kuin ensimmäisen puoliskon, eikä ollut enää lopussa vain Suomalaisen torjuntojen varassa.

Toiseen erään Bewe TuusKi löysi varmuuden kiekollisena ja syötöt alkoivat napsumaan omien pelaajien lapoihin hyvällä tarkkuudella. Bewe TuusKi pääsi viemään heti erän alussa paineen Nokialaisten päätyyn ja Pyry joutui rikkomaan kun 3:18 oli erää pelattu. Ylivoima alkoi kuitenkin katastrofaalisesti Pyryn Jaakko Kerisalmen ja Kim Petterssonin päästyä alivoimalla hyökkäämään kahdella yhtä vastaan. Kerisalmen syötöstä Pettersson vei Pyryn jo kahden maalin johtoon kun vain kymmenen sekunttia oltiin ehditty pelaamaan Bewe TuusKin ylivoimaa.

Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Bewe TuusKin nousu. Vielä saman ylivoiman aikana Edgar Lukjanov antoi hyvän syötön maalin takaa Tapani Nikkilälle joka laukoi Bewe TuusKille kavenuksen. Kolme minuuttia myöhemmin Pyryn puolustus lahjoitti omassa päässään kiekon suoraan Jari Voutilaiselle joka laukoi välittömästi kiekon Pyryn maaliin. Vain alle kaksi minuuttia tästä Tuusulalaiset siirtyivät jo ottelussa johtoon Sami Häkkisen syötettyä Tapani Nikkilän ja Rasmus Lindströmin ylivoimahyökkäykseen jonka päätteeksi Nidström laukoi Nikkilän syötöstä kiekon maaliin.

Bewe TuusKi piti hyvän otteensa aina erän loppuun saakka, muttei onnistunut lisäämään johtoaan ja näin viimeiselle erätauolle siirryttiin Bewe TuusKin 3-2 johdossa.

Kolmas erä alkoi Bewe TuusKin kannalta loistavasti. Vain puolitoistaminuuttia oli pelattu kun Lasse Malon siniviivan jälkeen lähettämä rannari upposi helpohkosti Pyryn maalia vartioineen Niklas Nallin selän taakse.

Kahdeksan minuutin kohdalla alkoi ottelussa olla jo ratkaisun makua kun Lukjanovin nollakulmasta maalille heittämään kiekkoon pääsi Riho Embrich väliin ja ohjasi jo 5-2 johdon Bewe TuusKille. Maalin jälkeen Bewe TuusKi kontrolloi pelin tempoa haluamallaan tavalla ja 5-2 lukemat aina päätösvihellykseen asti.

Voiton myötä Bewe TuusKi on tällä hetkellä sarjataulukon kuudentena, mutta ero pudotuspeliviivaan ei ole kuin vain kaksi pistettä. Viikonloppuna ohjelmassa on kaksi ottelua, ensin vierasottelu Kooveeta vastaan ja sunnuntaina Tuusulassa nähdään jälleen pudotuspelihenkeä kun Bewe TuusKin kanssa tasapäin viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppaileva Imatran Ketterä saapuu vierailulle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi jälleen pahimpia kilpailijoitaan parempi kauden tärkeimmillä hetkillä

Kolmas voitto viikon kolmannessa ottelussa toi Bewe TuusKille taas hieman turvallisemman eron pudotuspeliviivaan.