Bewe TuusKi jälleen pahimpia kilpailijoitaan parempi kauden tärkeimmillä hetkillä

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 41 Second

Kolmas voitto viikon kolmannessa ottelussa toi Bewe TuusKille taas hieman turvallisemman eron pudotuspeliviivaan.

Bewe TuusKi oli aloittanut taistelun pudotuspelipaikasta juuri ajoissa ja nostanut itsensä kahdella peräkkäisellä voitolla takaisin pudotuspeliviivan päälle. Imatrasta vierailulle saapui samoista sijoista taisteleva Ketterä kannattajajoukkoineen.

Bewe TuusKi aloitti ottelun edellisten otteluiden viitoittamalla tiellä päästen ylivoimalle vain 40 sekunnin pelin jälkeen. Aivan jäähyn lopulla Matias Perkkiö ohjasi Jussi Paunilan kovan syötön Ketterän maaliin ja siirsi Bewe TuusKin johtoon.

Bewe TuusKin voitot näkyivät selvästi vapautuneena pelaamisena. Liike, syötöt ja laukaukset olivat kaikki erinomaisella tasolla Bewe TuusKin pyörittäessä peliä. Ketterä vastasi Bewe TuusKin kiekolliseen peliin fysiikalla ja Tuusulalaiset saivatkin ottaa vastaan useita painavia taklauksia. Kun Bewe TuusKi ei onnistunut käyttämään vahvaa alkuaan hyväkseen lisämaalien muodossa, pääsi Ketterä paremmin peliin mukaan erän jälkimmäisellä puoliskolla. Bewe TuusKi puolusti kuitenkin kurinalaisesti pitäen Ketterän poissa pahimmilta maalintekosektoreilta ja maalivahti Jaakko Suomalainen hoiti loput.

Toisen erän Ketterä aloitti lähes yhtä terävästi kuin Bewe TuusKi ensimmäisen. Ketterä ei kuitenkaan päässyt erän alussa tolppaa lähemmäksi. Ketterän kovan karvauksen ja paremman liikkeen vuoksi Bewe TuusKilla oli vaikeuksia saada kiekkoa pois puolustusalueeltaan.

Lopulta erän seitsemännellä minuutilla Suomalainen torjui Henri Otrasen rannarin eteensä ja Jevgeni Soloviev oli paikalla ensimmäisenä tuoden Ketterän tasoihin. Maalin jälkeen Bewe TuusKi piristyi hieman, muttei saanut omasta avopaikastaan maalia ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Ketterä teki jo toisen maalinsa tyylikkäällä kuviolla hyödyntäen Bewe TuusKin pahan merkkausvirheen oman maalin edessä.

Maalin jälkeen Bewe TuusKi paikkasi hieman heikomman liikkeensä taisteluasenteella ja sai painettua hyökkäyksiä Ketterän päätyyn. Bewe TuusKin kakkoskentän järjestämän mylläkän jälkeen kiekko ajautui viivaan Tony Sandbergille joka laukoi yli tasapainonsa menettäneen Ketterävahti Matti Hakosen.

Kolme minuuttia ennen erän loppua Bewe TuusKi sai aloituksen Ketterän alueelta ja seuranneen hyökkäyksen päätteeksi Juuso Perttilä antoi kulmasta upean syötön Eddie Leglittille maalin eteen joka siirsi Bewe TuusKin uudelleen johtoon.

Ketterän paineen alla Bewe TuusKin tekemät ketjumuutokset tehosivat kääntäen ottelun kulun jälleen suotuisaksi Tuusulalaisille.

Kolmas erä alkoi vauhdikkaasti molempien joukkueiden hyökätessä vuorotellen välillä enemmän vauhdilla ja innolla kuin järjellä.

Kun vajaa kuusi minuuttia oli erää pelattu alkoi Bewe TuusKin tehohetki, mikä ratkaisi lopullisesti pelin. Ensin läpi ottelun hyviä nousuja tehnyt puolustaja Lasse Malo vippasi kiekon Ketterän päätyyn ja seurasi päädystä kimmonneen kiekon napauttaen sen pienestä kulmasta Ketterän maaliin. Vain minuuttia myöhemmin Malo maalasi uudelleen tällä kertaa laukomalla viivasta Teemu Sainomaan aloitusvoiton jälkeen. Tästä minuutti myöhemmin Bewe TuusKi vyöryi vastustamattomasti Ketterän maalille ja Tapani Nikkilä pääsi tuikkaamaan maalin kulmalta Bewe TuusKille kuudennen maalin.

Minuutti ennen erän puolta väliä Sami Häkkinen teki vielä seitsemännen maalin Bewe TuusKille, minkä jälkeen jo ratkaistun pelin tempo laski, kuten myös molempien joukkueiden puolustuksen kurinalaisuus. Hawajikiekko tuotti Ketterälle vielä yhden maalin Ketterän päästyä helpohkosti vastahyökkäykseen onnistuen ohittamaan yksin jätetyn Suomalaisen.

Voitolla Bewe TuusKi keräsi viikon kolmesta ottelusta kahdeksan pistettä yhdeksästä mahdollisesta ja repi kuuden pisteen eron pudotuspeliviivaan. Mikäli hyvät otteet jatkuvat neljäs sija, pienellä onnella kolmaskin sija, on täysin Tuusulalaisten saavutettavissa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi haki kaksi pistettä Hakametsästä

Bewe TuusKi nousee pikku hiljaa taistelemaan jopa pudotuspelien kotiedusta jääkiekon Suomi-sarjassa. Tuusulalaiset ottivat toisen peräkkäisen voittonsa kukistettuaan Tampereella sarjakolmonen KOOVEEn lukemin 3–4. Ratkaisu venyi voittolaukauskilpailuun, missä Bewe TuusKin Jari Voutilainen ja Matias Perkkiö olivat ainoat onnistujat.