Bewe TuusKi haki kaksi pistettä Hakametsästä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Bewe TuusKi nousee pikku hiljaa taistelemaan jopa pudotuspelien kotiedusta jääkiekon Suomi-sarjassa. Tuusulalaiset ottivat toisen peräkkäisen voittonsa kukistettuaan Tampereella sarjakolmonen KOOVEEn lukemin 3–4. Ratkaisu venyi voittolaukauskilpailuun, missä Bewe TuusKin Jari Voutilainen ja Matias Perkkiö olivat ainoat onnistujat.

Bewe TuusKi kipusi sarjataulukossa jo viidenneksi. Eroa neljänteen sijaan on viisi pistettä. Bewe TuusKilla runkosarjaotteluita on jäljellä vielä kuusi, neljäntenä olevalla Forssan Palloseuralla vain neljä.

Bewe TuusKi oli pelannut KOOVEEn vieraana myös kaksi ja puoli viikkoa sitten. Silloin pisteet jäivät Hakametsään numeroin 4–0. Nyt vieraat menivät varsinaisella peliajalla kolmesti johtoon, mutta kolmesti isännät tasoittivat.

– Kaksi pistettä tyydyttää, vaikka meillä oli avaimet kolmeenkin, kommentoi Bewe TuusKin vastuuvalmentaja Jarmo Räihä.

– Pystyimme pitämään puolustuspelaamisen tiiviinä ja pakan kasassa alusta loppuun.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kaikki 31 kiekkoa torjuneen KOOVEE-vahti Juha Taposen haaveet nollapelistä särkyivät tällä kertaa jo ensimmäisessä erässä, kun Bewe TuusKin tšekkipelaaja Daniel Miskovsky katkaisi kolmen viikon ja neljän ottelun mittaisen pisteettömän putkensa.

KOOVEE tasoitti toisen erän alkupuolella. Sen jälkeen samassa erässä Bewe TuusKin Tapani Nikkilä maalasi kahdesti. Mutta kotijoukkue kuittasi Nikkilän molemmat osumat. Bewe TuusKi sai toisessa erässä kiekon kolmannenkin kerran KOOVEEn pömpeliin, mutta maalia ei hyväksytty, koska päätuomari ei sen syntymistä havainnut.

Ottelun viimeinen pelitilannemaali nähtiin päätöserän yhdeksännellä minuutilla. Bewe TuusKi joutui vielä sen jälkeen pelaamaan neljä minuuttia alivoimaa, mutta kesti lisätakaiskuitta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille jatkoaikatappio Nokialla

Bewe TuusKin tuorein voittoputki jääkiekon Suomi-sarjassa jäi kolmen ottelun mittaiseksi. Nokian Pyry otti joukkueiden neljännessä ja viimeisessä runkosarjakohtaamisessa jatkoaikavoiton kotonaan numeroin 3–2. Se oli Pyrylle tämän kauden ensimmäinen voitto tuusulalaisista.