Bewe TuusKille jatkoaikatappio Nokialla

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

Bewe TuusKin tuorein voittoputki jääkiekon Suomi-sarjassa jäi kolmen ottelun mittaiseksi. Nokian Pyry otti joukkueiden neljännessä ja viimeisessä runkosarjakohtaamisessa jatkoaikavoiton kotonaan numeroin 3–2. Se oli Pyrylle tämän kauden ensimmäinen voitto tuusulalaisista.

Bewe TuusKi piti kuitenkin viidennen tilansa sarjataulukossa. Sillä on runkosarjassa vielä neljä peliä pelaamatta. Neljänteen sijaan on matkaa neljä pistettä ja kolmanteen kuusi.

– Päätä ei tarvitse pistää pensaaseen tämänkään pelin jälkeen, kommentoi Bewe TuusKin vastuuvalmentaja Jarmo Räihä puhelimitse.

– Hallitsimme mielin määrin, mutta tarvittavat maalit jäivät tekemättä.

Bewe TuusKi otti Nokialla avauserässä kahden maalin etumatkan, vaikka joutui heti alkuminuuteilla tappamaan neljä minuuttia alivoimaa. Juuso Perttilä viimeisteli 12. minuutilla vieraille johtomaalin. Ottelun kolmaskin kaksiminuuttinen vihellettiin vierasjoukkueelle, ja lähes heti jäähyltä päästyään Jari Voutilainen muutti kapteeni Teemu Sainomaan esityöstä numerot 0–2:een. Pyry käytti siinä vaiheessa aikalisänsä.

– Meillä oli ensimmäisessä erässä paikat useampaankin maaliin. Sitten tuli paha merkkausvirhe juuri ennen summeria, Räihä harmitteli. Kotijoukkue iski yhdeksän sekuntia ennen erän päättymistä kavennuksen.

Toisen erän alussa isännät puolestaan sotkivat peliään jäähyilemällä. Bewe TuusKi sai pelata 40 sekuntia kahdenkin miehen ylivoimalla, mutta tuloksetta. Pyry sen sijaan iski puntit tasoihin Bewe TuusKin Marcus Nikanderin jouduttua istumaan illan toista kampituskakkostaan.

– Pyry rikkoi yhtenään ja heidän sallittiin huudellakin kaikenlaista. Silti kahden minuutin jäähyt olivat meille 7–3, Räihä kummasteli tuomarilinjaa.

Kolmas erä mentiin maaleitta, vaikka Bewe TuusKilla oli pari läpiajoakin. Kun jatkoaikaa oli ehtinyt kulua 3.18, teki Jaakko Kerisalmi Pyrylle voitto-osuman.

Bewe TuusKin pelit jatkuvat ensi viikonloppuna Pohjanmaan-turneella. Lauantaina tuusulalaisia isännöi kahdeksan parhaan joukkoon yhä mielivä Kokkolan Hermes ja sunnuntaina vaasalainen Red Ducks, joka on jo menettänyt mahdollisuutensa ylempiin pudotuspeleihin. Seuraavan ja samalla viimeisen runkosarjan kotiottelunsa Bewe TuusKi pelaa lauantaina 22. helmikuuta. Silloin Red Ducks tulee Vaasasta vastavierailulle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKilla edessä tiukka vierasviikonloppu pudotuspelitaistelun kiihtyessä

Kun runkosarjaa on jäljellä vielä kahden viikonlopun ajan, on Bewe TuusKi tiukasti pudotuspelikamppailussa mukana ja omaa vielä mahdollisuudet kotietupaikkaan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.