Bewe TuusKilla edessä tiukka vierasviikonloppu pudotuspelitaistelun kiihtyessä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Kun runkosarjaa on jäljellä vielä kahden viikonlopun ajan, on Bewe TuusKi tiukasti pudotuspelikamppailussa mukana ja omaa vielä mahdollisuudet kotietupaikkaan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Teoriassa Bewe TuusKi voi yltää vielä runkosarjan kolmanneksikin, mutta Kooveen ollessa kuusi pistettä edellä, se vaatisi Kooveelta tappioputkea runkosarjan loppuun. Sen sijaan neljäntenä oleva FPS ottelun enemmän pelanneena on huomattavasti helpommin ohitettava, vaikka siinäkin tarvitaan FPS:ltä vähintään yhdessä heidän jäljellä olevassa ottelussa pistemenetyksen ja samalla Bewe TuusKin tulee voittaa kaikki loput ottelunsa.

Takana tulevista ainoastaan Nokian Pyry on pelannut Bewe TuusKia vähemmän ja on yhdeksäntenä kolme pistettä Bewe TuusKin takana, joten pudotuspelipaikka on täysin omissa käsissä, toivottavasti myös ensi viikonlopun jälkeen.

Lauantaina vastaan tuleva Hermes on pelannut hyvin ailahtelevasti ja suurinumeroisia voittoja on seurannut usein yhtälailla suurinumeroiset tappiot. Hermes on kahden voiton voittoputkessa maalieron ollessa näistä otteluista 12-2, mutta sitä ennen Hermes hävisi murskalukemin 7-2 KeuPalle. Bewe Tuuski on kohdannut Hermeksen vain kerran aiemmin tällä kaudella ja voitti tuolloin kotonaan 9-4. Hermes on yksi joukkueista jotka pyrkivät vielä mukaan pudotuspeleihin, mutta Hermeksen tilanne kymmenentenä alkaa olla pudotuspelien suhteen epätoivoinen. Tosin epätoivoisesti pudotuspelipaikoista taisteleva vastustaja vieraskentällä ei ole Bewe TuusKille se kaikein helpoin alku viimeisiin otteluihin.

Red Ducks puolestaan menetti mahdollisuutensa pudotuspeleihin kauden keskivaiheilla pelatessaan kahdeksan ja kuuden ottelun tappioputket. Joukkue on piristynyt viime aikoina ja voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan viisi. Bewe TuusKi kohtaa Red Ducksin vasta nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella ja pelaa Vaasalaisia vastaan uudelleen vielä viimeisenä viikonloppuna, lauantaina 22.2. Ottelu on samalla Bewe TuusKin runkosarjan viimeinen kotiottelu.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi nappasi täyden potin Kokkolasta

Bewe TuusKin pisteellisten pelien putki jääkiekon Suomi-sarjassa venyi jo viiteen, kun Kokkolan Hermes kaatui kotonaan numeroin 4–6. Täysi potti nosti tuusulalaiset sarjataulukossa viidenneksi. Pudotuspelien kotietu on kolmen pisteen päässä.