Bewe TuusKi nappasi täyden potin Kokkolasta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Bewe TuusKin pisteellisten pelien putki jääkiekon Suomi-sarjassa venyi jo viiteen, kun Kokkolan Hermes kaatui kotonaan numeroin 4–6. Täysi potti nosti tuusulalaiset sarjataulukossa viidenneksi. Pudotuspelien kotietu on kolmen pisteen päässä.

Matkalla Hermes-peliin Bewe TuusKilla oli monia kommelluksia. Lähtö Tuusulasta aamulla myöhästyi parikymmentä minuuttia, kun yksi pelaajista oli nukkunut pommiin. Kesken matkan vastuuvalmentaja Jarmo Räihä totesi, että Daniel Miskovsky puuttuu porukasta. Syy: tšekkipelaaja eikä jatka enää joukkueessa.

Perillä Kokkolassa kävi ilmi, että kokoonpanoon jo ilmoitetulla hyökkääjä Robert Koivuhovilla ei ole pelioikeutta. Lisäksi puolustaja Tony Sandberg putosi vahvuudesta kuumeilun vuoksi.

Valmistautuminen peliin jäikin ymmärrettävästi hieman vaillinaiseksi. Hermes repikin alussa vajaassa kolmessa minuutissa kahden maalin kaulan. Maalivahti Jaakko Suomalainen sai antautua ensimmäisessä erässä kolmannenkin kerran, mutta Tapani Nikkilän ja puolustaja Lasse Malon kaventavilla Bewe TuusKi pääsi vain yhden maalin takamatkalta kakkoserään.

Siinä puolustaja Roopertti Martikainen nosti Bewe TuusKin ensin rinnalle ja sitten Rasmus Lindström vei vieraat ensi kerran johtoon. Päätöserässä ykkösketjun miehet Nikkilä ja Lindström varmistelivat vierasvoittoa illan toisilla osumillaan. Nikkilän kokonaissaldo oli 2+2, Lindströmin 2+1 ja Juuso Perttilän 0+3.

– Ei Hermeksellä ollut ensimmäisen erän jälkeen mitään palaa, Jarmo Räihä totesi.

– Mutta ryöstöretki on vielä kesken, hän jatkoi viitaten Bewe TuusKin ”Pohjanmaan-viikonlopputurneen” seuraavaan peliin, joka on Vaasassa Red Ducksia vastaan.

Pelaajasiirtoaika meni umpeen keskiyöllä Hermes-pelin jälkeen.

– Me emme tarvitse vahvistuksia, Räihä kuittasi kyselyt viime hetken siirroista Bewe TuusKin suuntaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi teurasti Red Ducksin

Bewe TuusKi kaappasi täydet kuusi jääkiekon Suomi-sarjapistettä viikonlopun pelireissultaan Pohjanmaalta. Lauantaisen Hermes-voiton jatkeeksi kaatui Vaasassa Red Ducks selvin lukemin 3–9. – Jatkoimme siitä, mihin Kokkolassa jäimme: pelasimme kurinalaisesti ja teimme paikoista maalit, sanaili Bewe TuusKin tyytyväinen vastuuvalmentaja Jarmo Räihä.