Bewe TuusKi teurasti Red Ducksin

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Bewe TuusKi kaappasi täydet kuusi jääkiekon Suomi-sarjapistettä viikonlopun pelireissultaan Pohjanmaalta. Lauantaisen Hermes-voiton jatkeeksi kaatui Vaasassa Red Ducks selvin lukemin 3–9.

– Jatkoimme siitä, mihin Kokkolassa jäimme: pelasimme kurinalaisesti ja teimme paikoista maalit, sanaili Bewe TuusKin tyytyväinen vastuuvalmentaja Jarmo Räihä.

Bewe TuusKi johti pelin puolivälissä jo 5–0 sankareinaan samat miehet kuin edellispäivänäkin: Tapani Nikkilän (1+3) avausosuman jälkeen sekä Rasmus Lindström (2+1) että puolustaja Lasse Malo (2+1) osuivat kumpikin kahdesti.

Vieraat ehtivät latoa vielä kolme osumaa lisää, ennen kuin Red Ducks ajassa 52.45 sai Bewe-vahti Jaakko Suomalaisen nollapelitoiveet romutettua. Sen jälkeen Suomalaisen selän taakse livahti vielä pari limppua, mutta pääsivätpä tuusulalaisetkin vielä kerran tuulettelemaan.

Alkupuoliskon maalimaakarien lisäksi Bewe TuusKin miehistä tehoilivat eritoten Juuso Perttilä (2+1), Jussi Paunila (0+3) ja Jari Voutilainen (0+3). Yhdeksästä vierasosumasta vain yksi syntyi ylivoimalla.

– Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Olen ylpeä joukkueesta. Se on täynnä loistavia, sitoutuneita taistelijoita, valmentaja Räihä hehkutti.

Suomi-sarjan runkosarja pelataan päätökseen ensi viikonloppuna. Bewe TuusKi kohtaa lauantaina kello 17 alkavassa ottelussa Red Ducksin kotonaan Hyrylässä ja vierailee sunnuntaina Keuruulla. Sarjatilanne on keskikastin kohdalta kihelmöivä. Bewe TuusKi on nyt viidentenä, tasapisteissä neljäntenä olevan Forssan Palloseuran kanssa, ja omaa siis yhä hyvät mahdollisuudet kotietuun pudotuspeleissä. Mutta toisaalta tuusulalaisilla on vielä minimaalinen vaara pudota kahdeksan sakista ja joutua alempiin pudotuspeleihin taistelemaan sarjapaikastaan. Voitto jommastakummasta jäljellä olevasta ottelusta riittää teoriassakin varmistamaan Bewe TuusKille pääsyn kahdeksan parhaan joukkoon.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kotietu yhä Bewe TuusKin hyppysissä

Bewe TuusKin kotipelit jääkiekon Suomi-sarjan runkosarjassa päättyivät murskavoittoon. Vaasalainen Red Ducks kävi Hyrylässä häviämässä numeroin 10–2.