Kotietu yhä Bewe TuusKin hyppysissä

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 38 Second

Bewe TuusKin kotipelit jääkiekon Suomi-sarjan runkosarjassa päättyivät murskavoittoon. Vaasalainen Red Ducks kävi Hyrylässä häviämässä numeroin 10–2.

Bewe TuusKi oli itse pelannut edellisen kerran viime viikonloppuna, mutta menneen viikon arkipelien tulosten myötä tuusulalaisten paikka kahdeksan parhaan joukossa oli varmistunut jo ennen Red Ducks -peliä. Ennen runkosarjan päätöskierrosta Bewe TuusKi on viidentenä, tasapisteissä neljäntenä olevan Forssan Palloseuran kanssa. FPS:n maaliero on neljä maalia enemmän plussalla.

Bewe TuusKi on vahvassa iskussa pudotuspelien portilla. Se on voittanut seitsemästä viime pelistään viisi varsinaisella peliajalla ja yhden voittolaukauksilla. Ainoa tappiokin tuli vieraspelissä Nokialla vasta jatkoajalla. Alempiin pudotuspeleihin jo hyvän aikaa sitten tuomitulla Red Ducksilla ei ollut Hyrylässä sanan sijaa.

– Saimme koko ajan hyvää painetta vastustajan päätyyn ja sitä kautta paljon maalipaikkojakin, totesi laitahyökkääjä Sami Häkkinen. Hän kuuluu tuusulalaisten työmyyräosastoon eikä yleensä tehopisteillä juhli. Mutta nyt saldoksi tuli 2+2.

– Välillä näinkin. On kiva, kun pääsee pelaamaan hyvien kaverien kanssa, Häkkinen kiitteli ketjunsa sentteriä Tapani Nikkilää (0+3) ja toista laitahyökkääjää Rasmus Lindströmiä (2+1).

Häkkinen iski avauserässä 2–0-lukemat ja sai sitten kunnian jo hieman ennen päätöserän puoliväliä viimeistellä kympin täyteen.

– Pudotuspelejä ennen on kaikki pelit pelattava täysillä alusta loppuun, Häkkinen painotti.

Nikkilän vitjan lisäksi tehokkaalla tuulella Red Ducksia vastaan oli myös kolmikko Juuso Perttilä (1+4) – Riho Embrich (1+3) – Reko Riihinen (2+2).

Runkosarjan viimeisellä ottelukierroksella Bewe TuusKi vierailee Keuruulla, missä kello 17 alkavassa ottelussa isännöi seitsemäntenä mutta vain kaksi pistettä tuusulalaisten takana oleva KeuPa HT. FPS aloittaa oman ottelunsa Nokialla Pyryä vastaan tunnin aiemmin.

– Kaikkien viimeisen kierroksen pelien oli määrä alkaa samaan aikaan, mutta liitto antoi KeuPan siirtää peliään olympiafinaalin vuoksi tunnin myöhemmäksi. Me olisimme halunneet pelata kello 16, Bewe TuusKin vastuuvalmentaja Jarmo Räihä kertoi. Tuusulalaiset toisaalta hyötyvät tilanteesta, kun lopputulos Nokialta tulee tietoon jo kesken oman pelin toisen erän.

– Emme lähde katselemaan muita. Pelaamme vaihto kerrallaan, Räihä vakuutteli.

Huonoimmassa tapauksessa Bewe TuusKin runkosarjasijoitus on seitsemäs.

– Tärkeintä on, että pudotuspelipaikka on jo varma ja ettemme joudu ainakaan Rovaniemelle, Räihä tuumi.

Puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona. Toiset osaottelut pelataan perjantaina. Jatkoon pääsee kahdella voitolla.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi kotiedulla pudotuspeleihin

Bewe TuusKi sijoittui jääkiekon Suomi-sarjan runkosarjassa neljänneksi. Kotietu pudotuspeleihin varmistui, kun joukkue otti päätöskierroksella neljännen peräkkäisen kolmen pisteen pottinsa.