Bewe TuusKi suvereenillä esityksellä jatkoon

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 32 Second

Bewe TuusKin ja Imatran Ketterän välisessä ratkaisevassa kamppailussa Bewe TuusKi oli 8-3 parempi, eikä tuusulalaisten jatkopaikka ollut uhattuna kuin vain hetken ajan ensimmäisessä erässä.

Bewe TuusKi sai parhaan mahdollisen alun pelille ja siirtyi viidessä minuutissa 2-0 johtoon. Ensin rokotti Tapani Nikkilä ja sen jälkeen Juuso Perttilä ohjasi maalin edestä Lasse Malon lämärin verkon perukoille.

Bewe TuusKin hyvä vaihe loppui jäähyilyyn, jotka kostautuivat. Ensin kahden miehen ylivoimalla Arttu Reponen nousi maalinkulmalle ja nosti kiekon etukulmasta sisään ja tämän jälkeen Henri Myöhänen pääsi vapaasti kuljettamaan kiekon siniviivan yli ja laukomaan ranteella kiekon Bewe TuusKin maaliin.

Bewe TuusKi oli koko ensimmäisen erän hallitsevampi osapuoli ja ainoastaan tehokas ylivoima piti Ketterän pelissä mukana. Lopulta Bewe TuusKin hyvä ote myös tuotti tulosta koko ottelun kuumana käyneen Myöhäsen otettua illan ensimmäisen jäähynsä. Perttilä tarjoili maalinkulmalta Jussi Paunilalle, joka laukoi suoraan syötöstä ohi sivuttaisliikkeeseen pelatun Wille Mattilan.

Pari minuuttia myöhemmin Perttilä oli mailoineen jälleen oikeassa paikassa ohjaten tällä kertaa Reko Riihisen kovan syötön Ketterän yläkulmaan.

 

Toisen erän alku oli Ketterän ja Bewe TuusKi oli hetkellisesti pahassa pinteessä. Pian tuusulalaisten onnistui parantamaan puolustuspeliään ja joukkue sai pidettyä Ketterän kulmissa ja poissa maalintekopaikoilta.

Bewe TuusKi käänsi erän edetessä ottelun hallintaa itselleen ja käännekohta koitti erän puolivälissä Bewe TuusKin päästyä jälleen ylivoimalle. Viivalla Sami Häkkinen malttoi hienosti ja käänsi vapaana olevalle Perttilälle maalin kulmalle. Perttilä veivasi Mattilan jäihin ja nosti kiekon tämän yli.

Hieman myöhemmin Riihinen taituroi taidolla ja hieman tuurillakin veivaten Ketteräpuolustuksen ja maalivahti Mattilan täysin kuutamolle ja upotti Bewe TuusKille jo turvallisen tuntuisen johdon ennen kolmatta erää.

Selvittyään erän alusta, Bewe TuusKi otti toisen erän lopulta selkeästi komentoonsa ja ratkaisi pelin jälleen lopullisesti jo toisen erän aikana.

-Me ollaan painotettu nimenomaan toiseen erään, sillä siinä yleensä pelit saattaa ratketa. Kun on vielä pitkä vaihtoväli, niin ollaan pelattu äärimmäisen fiksusti. Ollaan nyt pelattu yhdeksän peliä mistä yhdessä ollaan toinen erä hävitty ja silloin myös hävittiin se ottelu. Se kertoo aika paljon tilastoa, valmentaja Jarmo Räihä pohti ottelun jälkeen.

 

Kolmas erä alkoi räväkästi. Myöhänen päätti ottelunsa taklaukseen jota saattoi Myöhäsen otteista aavistaa tulevaksi. Bewe TuusKin ollessa saamassa jo rangaistusta Aki Kivelän purettua kiekon katsomoon, Myöhänen taklasi Tony Sandbergia suoraan numeroihin ja ansaitsi näin itselleen suihkukomennuksen.

-Sandberg sai hyvän tällin. Se oli aika törkeä, mutta tiedettiin että Myöhänen pelaa näin. Hän ratkaisi nyt omalla tavallaan pelin. Nyt Sandberg paikkailee kolhuja ja on maanantaina taas mukana, Räihä kommentoi Sandberin tilannetta.

Kun Bewe TuusKi pääsi oman kakkosensa jälkeen pelaamaan vielä kolmeksi minuutiksi ylivoimaa ratkaisi se lopullisesti ottelun. Riho Embrich tarjoili maalin takaa Nico Vuorijärvelle joka lämäsi suoraan syötöstä. Maalin jälkeen ottelun intensiteettitaso putosi hieman eikä pieniä vihellyksen jälkeisiä nahisteluita nähty ja taklauksistakin oli suurin agressiivisuus poissa.

Molemmat joukkueet tekivät vielä maalin ja näin lopputulos oli sama kuin sarjan ensimmäisessä ottelussa, 8-3. Ketterä tarjosi kuitenkin hyvän vastuksen loppuun asti eikä lopettanut selvistä lukemista huolimatta pelaamista kesken ja ottelu säilyi näin vauhdikkaana loppuun asti. Mitään ylilyöntejä ei onneksi myöskään enää lopussa nähty kummankaan joukkueen toimesta.

-5vs5 pelaamisessa me oltiin hyviä tänään. Ei kaverilla ollut siinä saumaa millään tavalla rikkoa sitä meidän pelaamista. Eilen oltiin Imatralla, niin kyllä kaveri roikku, löi ja piti puserosta kiinni, se oli niin ärsyttävää pelaamista ettei me päästy vauhtiin, Räihä kertasi ottelua.

Ottelut jatkuvat seuraavaksi KeuPaa vastaan. Sarjan ensimmäinen ottelu pelataan Tuusulassa keskiviikkona 5.3.

-Lähdetään keskiviikkona pelaamaan Suomi-sarjan voitosta. Se on loistava tilaisuus nuorelle ryhmälle. Toivoisin että tulee äärettömän tiukka sarja ja pojat saa pelata. Mieluummin niin että paremmuus ratkastaan kaukalon sisällä pelaamalla eikä tuomareiden kautta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi lähtee tavoittelemaan Suomi-Sarjan mestaruutta kovalla hyökkäysarsenaalilla

Bewe TuusKi on yltynyt pudotuspeleissä hurjaan maalivireeseen ja tuusulalaiset miehittävät pistepörssin kärkitiloja. KeuPaa vastaan oli kuitenkin runkosarjassa tasaista.