Bewe TuusKi lähtee tavoittelemaan Suomi-Sarjan mestaruutta kovalla hyökkäysarsenaalilla

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Bewe TuusKi on yltynyt pudotuspeleissä hurjaan maalivireeseen ja tuusulalaiset miehittävät pistepörssin kärkitiloja. KeuPaa vastaan oli kuitenkin runkosarjassa tasaista.

Bewe TuusKin ja KeuPan väliset kamppailut sijoittuivat runkosarjan lopulle molempien joukkueiden voittaessa kertaalleen vieraskentällä. Ensin keuruulaiset kävivät Tuusulassa ryöstöretkellä lukemin 2-5 ja kuukautta myöhemmin runkosarjan päätöskierroksella Bewe TuusKi kävi varmistamassa kotietunsa voittamalla 3-4.

Molemmat joukkueet olivat runkosarjan loputtua kuntopuntarin kärkipäässä. Kumpainenkin joukkue voitti viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän. KeuPa pystyi juuri oikein ajoittamalla pelillisen huippunsa yllättämään runkosarjan voitosta huolimatta loppukaudesta hieman laskusuunnassa olleen RoKin. Sekä KeuPalle, että Bewe TuusKille runkosarjan loppu oli taistelua pudotuspeleistä viimeisille kierroksille saakka ja joukkueet ovat pelanneet pudotuspelihenkisiä otteluita jo pidemmän aikaa.

 KeuPa voitti kuitenkin yllätyksellisesti oman ottelusarjansa jo kahdessa ottelussa. Maaleja joukkue teki niissä yhdeksän. Pisteet ovat jakautuneet tasaisesti kärkimiesten tehtyä kolme pistettä kahteen otteluun. Bewe TuusKilla on taas ollut etenkin kotikaukalossa lentokeli ja pudotuspelien pistepörssin neljä ensimmäistä paikkaa onkin tuusulalaisten hallussa. Oivaan kevätvireeseen päässyt, runkosarjassa joukkueen sisäisen pistepörssin voittanut Juuso Perttilä kuritti Ketterää kolmessa ottelussa viidellä maalilla ja kahdeksalla tehopisteellä. Sami Häkkinen, Reko Riihinen ja Tapani Nikkilä ovat myös tehoilleet erinomaisesti.

 Maalissa Jaakko Suomalainen on pelannut Bewe TuusKin kaikki kolme pudotuspeliä yli 91:n torjuntaprosentilla jatkaen runkosarjan lopun hyviä otteitaan. KeuPan maalilla Petri Pitkänen on torjunut alle 89:n torjuntaprosentilla, mutta kahden pelin otannalla ei suurempia tilastoanalyysejä voi vielä tehdä. Kuten Ketterää vastaan, on Bewe TuusKilla  iskun paikka kotikaukalossaan päästessään pelaamaan hieman Suomi-Sarjan halleja pienemmässä kaukaloss.

Avausottelu pelataan Hyrylässä keskiviikkona kello 19.00. Perjantaina pelataan Keuruulla ja tarvittaessa vielä lauantaina Hyrylässä. Saavu paikanpäälle kannustamaan Bewe TuusKi Suomi-Sarjan voittoon!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kotietu karkasi Bewe TuusKilta

Bewe TuusKin unelma mestiskarsinnoista koki kolauksen 2-5 tappiolla KeuPaa vastaan.