Bewe TuusKille jälleen niukka tappio vähämaalisessa ottelussa

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Kolmen ottelun tappioputkessa lauantaiseen kamppailuun lähtenyt Bewe TuusKi kasvatti tappioputken neljän otelun mittaiseksi Seinäjoen S-Kiekon vietyä ottelun lukemin 1-3. Bewe TuusKi taisteli jälleen puolustuksessa hyvin, mutta maalinteko on juuri nyt joukkueelle turhauttavan vaikeaa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, mutta Bewe TuusKin kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla S-Kiekon tehtyä ensimmäisestä tilanteestaan maalin kahden minuutin pelaamisen jälkeen. Läpi ensimmäisen erän alkupuoliskon peli oli tasaista ja vauhdikasta vääntöä. Kunnollisille vetopaikoille kumpikaan joukkue ei meinannut päästä.

Erän puolivälissä Bewe TuusKi sai ylivoiman ja hassasi muutaman avopaikan ennen kuin Sami Häkkinen vihdoin osui maalinedusruuhkasta. Tasoituksen jälkeen Bewe TuusKi passivoitui ja S-Kiekko myllytti, mutta tuurilla ja taidolla Bewe TuusKi piti maalin puhtaana.

Toinen erä oli jälleen vauhdikas, eikä pitkiä painostuksia ollut juuri kummallakaan. Pelaaminen oli nopeatempoista kiekkoa nopeilla suorilla hyökkäyksillä ja välillä vauhtia ottelussa tuntui olevan enemmän kuin järkeä. Bewe TuusKin Mikael Kivinen kilautti ylärimaan vaarattoman näköisestä tilanteesta lähetetyllä rannelaukauksella, mutta sen lähemmäksi johtomaalia tuusulalaiset eivät päässeet.

Bewe TuusKin erän puolivälissä saama jäähy rauhoitti peliä hieman. Pitkään näytti siltä, että erätauolle mennään tasatilanteessa, mutta Bewe TuusKin erän lopulla ottama erän toinen jäähy kostautui S-Kiekon Janne Pitkäjärven noustessa maalinkulmalle ja laittaessa Mikael Potilan syötöstä kiekon Bewe TuusKin verkkoon.

Kolmanteen erään Bewe TuusKi tuli kovaa ja oli lähellä maalintekoa heti erän alkuminuutilla. Kiekko pyöri pitkään aivan maaliviivan tuntumassa, mutta S-Kiekon puolustus ehti siivoamaan kiekon väljemmille vesille ennen kuin Bewe TuusKin pelaajat pääsivät siihen käsiksi.

Bewe TuusKi painoi päälle läpi erän, mutta viime otteluista tuttu tehottomuus vaivasi ja S-Kiekon puolustus voitti taistelut kaikista irtopaloista maalin edessä.

Kaksi minuuttia ennen loppua S-Kiekko otti jäähyn ja Bewe TuusKi yritti ilman maalivahtia tasoitusta. Ylivoima alkoi huonommalla mahdollisella tavalla kiekonmenetyksellä siniviivalla ja S-Kiekko kuittasi 1-3 loppulukemat.

Näin Bewe TuusKin maalinteon tuska jatkuu ja tuloksena oli jälleen vähämaalinen niukka tappio. Bewe TuusKi on tehnyt edelliseen neljään otteluun vain viisi maalia. Aikaa tappion nollaamiseen ei juurikaan ole, sillä Bewe TuusKi kohtaa jo huomenna kotonaan Jokipojat.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi ja maalinteon vaikeus, osa 5

Bewe TuusKi lähti kamppailuun Jokipoikia vastaan vaikeista lähtökohdista, eikä vaikeudet helpottaneet illan ottelussakaan