Tiedote: Sinivalkoinen Bewe TuusKi 6.12.2014

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Bewe TuusKi pelaa lauantaina 6.12.2014 kello 17:00 alkaen Suomi-sarjan runkosarjan kotiottelun Nokian PYRYä vastaan Talosyke Areenalla Hyrylän urheilupuistossa. Tuleva ottelutapahtuma kantaa teemanimeä 'Sinivalkoinen Bewe TuusKi', pelataanhan ottelu Suomen Itsenäisyyspäivänä ja tämän lisäksi Bewe TuusKi tekee suomalaista palloilu-urheilu historiaa pelaamalla ottelun Suomen väreihin tehdyssä erikoispelipaidassa.

 

Ensimmäistä kertaa Suomen väreissä

 

Pohjois-Amerikassa palloilu-urheilun puolella ns. kolmospelipaidat ovat olleet arkipäivää jo useamman vuoden ajan. Myös Suomessa kolmansia pelipaitoja on nähty eri teemoilla varustettuna aikaisemminkin, mutta ei koskaan tämän kaltaisella teemalla, Suomen Itsenäisyyspäivänä Suomen väreillä varustettuna. "Idea syntyi siitä, että haluttiin keksiä jotain todella erikoista kyseiseen kotiotteluun, koska se pelataan todellakin Suomen Itsenäisyyspäivänä. Syntyi idea tehdä joukkueelle pelipaita erikoisvärityksellä ja tässä tapauksessa tottakai Suomen väreissä. Iso kiitos meidän hienoille yhteistyökumppaneille, joiden mukaan lähteminen kampanjaan mahdollisti tämän toteutumisen", Bewe TuusKin tiedottaja ja idean isä Jari Hotti kertoo Sinivalkoinen Bewe TuusKi teemaottelun taustoista.

 

Janne Mellin, Arto Leinonen ja kotimainen musiikki

 

Suomen Itsenäisyyspäivän ottelutapahtuma Talosyke Areenalla käynnistyy tottakai Maamme-laululla ja sen tulee esittämään KJT:n hallituksen puheenjohtaja Janne Mellin, mies mm. Tuuskisydän-laulun takaa. Ottelutapahtuman juontajana toimii Arto 'Leiska' Leinonen, radioääni joka on tullut tutuksi mm. Radio Suomipopin taajuuksilta. Heti lämmittelyjään jälkeen, noin 15 minuuttia ennen ottelun alkua, Leinonen tulee haastattelemaan molempien joukkueiden päävalmentajia joten katsojien kannattaa tulla hyvissä ajoin paikan päälle niin pääsee kuulemaan aivan ne viime hetken tunnelmat molemmista joukkueista ennen ottelua.

 

Myös ottelutapahtuman musiikki kokee ison muutoksen kauden aikaisempiin kotiotteluihin verrattuna. Seuran tiedotuksen lisäksi Bewe TuusKin musiikeista vastaa Jari Hotti, jolla on urheilutapahtumien musiikinsoitosta lähes 500 eri tapahtuman kokemus. "Koko ottelutapahtuman ajan ottelussa tulee soimaan vain ja ainoastaan kotimainen musiikki, aina alkulämmittelystä joukkueiden sisääntuloon, pelikatkoihin ja erätaukomusiikkeihin. Ainoa poikkeus on tottakai Bewe TuusKin maalilaulu, siihen ei kosketa", Hotti kertoo.

 

Arpajaisissa Ville Peltosen gameworn-pelipaita

 

Tuttuun tyyliin ottelutapahtumassa järjestetään myös arpajaiset ja tällä kertaa arpajaisiin on saatu todella kovan luokan pääpalkinto. Kaikkien arpoja ostaneiden kesken arvotaan ottelun kolmannen erän puolivälissä Ville Peltosen Bewe TuusKille lahjoittama aito pelipaita jolla Suomikiekon yksi suurimmista legendoista pelasi 7.11.2014 Hartwall Areenalla Karjala-turnauksen yhteydessä järjestetyssä 95’ maailmanmestarit-Ruotsi-legendat hyväntekeväisyysottelussa. Tämä #95nevöfoget-ottelussa käytetty Peltosen pelipaita on uniikki kappale, kyseisessä ottelussa Suomen maajoukkueen pelaajat kun pelasivat vain yhdellä pelipaidalla.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi juhlisti Suomea, Pyry vei pisteet

Bewe TuusKi juhlisti Suomen itsenäisyyttä pelaten Pyryä vastaan Suomen väreihin kirjailluin erikoispaidoin, mutta Pyry oli tyly vieras ja vei voiton lukemin 4-5. Pyryn kokenut kaarti teki maalit ja joukkue taisteli kolmella kentällisellä loppuun asti pitäen Bewe TuusKin maalin päässä.