Bewe TuusKi juhlisti Suomea, Pyry vei pisteet

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 43 Second

Bewe TuusKi juhlisti Suomen itsenäisyyttä pelaten Pyryä vastaan Suomen väreihin kirjailluin erikoispaidoin, mutta Pyry oli tyly vieras ja vei voiton lukemin 4-5. Pyryn kokenut kaarti teki maalit ja joukkue taisteli kolmella kentällisellä loppuun asti pitäen Bewe TuusKin maalin päässä.

Bewe TuusKi aloitti totuttuun tapaan kotikaukalossa avausminuutit vahvasti ja palkinto tuli jo kahden minuutin kohdalla Bewe TuusKin siirryttyä 1-0 johtoon Sami Häkkisen terävällä rannelaukauksella. Maali toimi herätyksenä myös Pyrylle, joka lisäsi tempoa ja oli lähellä tasoitusta vain minuuttia myöhemmin, mutta Bewe TuusKin maalilla torjuntavuorossa ollut Noora Räty venytti hyvin patjallaan.

Pyry piti paineen tuusulalaisten maalilla ja Bewe TuusKista vain Niki Kailan kentällinen laidoillaan Mergim Maxhuni ja Mikael Kivinen sai hyökkäyspäässä hyviä pyörityksiä ottelun alussa. Lopulta Pyry löysi aukon Bewe TuusKin puolustuksesta ja pääsi tasoittamaan. Bewe TuusKi puolestaan heräsi tasoitusmaalista jälleen pelaamaan ja ottivat pelin hallinnan itselleen.

Bewe TuusKi näytti jo hukkaavan illan ensimmäisen ylivoimansa tuloksettomaan pelin pyörittämiseen ilman kunnollisia laukauksia, kun aivan ylivoiman lopussa Bewe TuusKi sai hieman sekavasta tilanteesta loistavan maalipaikan josta Valtteri Virkkunen siirsi tuusulalaiset johtoon Pyryn protestoidessa ja vaatiessa tilanteesta rangaistusta Bewe TuusKille.

Erän lopulla Pyry kilautti jo Bewe TuusKin maalin ylärimaan ja pian tämän jälkeen nokialaiset saivat jobin postia kun jo ennalta harvalukuisesta miehistöstä tippui vielä yksi mies lisää pois Jarkko Pyymäen saatua kiekon kivuliaasti polveensa.

Erän lopulla Bewe TuusKi sortui jäähyilyyn ja Pyry teki todellisen pukukoppimaalin tasoittaen sekunttia ennen erätaukoa kahden miehen ylivoimalla.

Toinen erä oli temmoltaan huomattavasti edellistä rauhallisempi ja varsinkin erän loppua kohden Pyry alkoi väsymään.

Erän alussa Bewe TuusKin Markus Hämäläiselle arvottiin keskialueen yhteentörmäyksestä kaksiminuuttinen estämisestä ja Pyry sai jauhettua toistamiseen Bewe TuusKin alivoimanelikon rikki ja Rädyn sivuttaisliikkeeseen. Räty oli jälleen hyvin mukana, mutta sai vain hieman räpylää väliin ja näin Pyry maalin vierasjohtoon.

Erän viimeisellä kymmenminuuttisella Rädyllä ei sitten paljoa hommia ollutkaan Bewe TuusKin painaessa kiekon tiukasti nokialaisten päätyyn. Kiekkoa ei vain saatu toimitettua riittävän hyvin maalille ja Pyryn pelaajat puolustivat uhrautuvasti.

Pyry sai oman paikkansa erän viimeisellä minuutilla, mutta tällä kertaa nokialaiset jäivät ilman maalia.

Kolmannessa erässä jatkui kahden väsyneen joukkueen kamppailupelaaminen. Bewe TuusKi oli aktiivinen hakiessaan tasoitusmaalia ja myös maalinteossa onnistuikin pariin otteeseen, mutta innokas hyökkääminen tarjoili myös Pyrylle vastahyökkäyksiä, jotka nokialaiset käyttivät hyvällä prosentilla hyväkseen.

Pyry myös aloitti erän maalikarkelot Mika Niemen päästyä yksin läpi ja uitettua kiekon Rädyn längeistä sisään.

Tämän jälkeen maaleja tehtiin tasatahtiin, Bewe TuusKin iskiessä omansa maalin edestä reboundeista ja Pyryn tehdessä omansa ylivoimahyökkäyksestä.

Neljä minuuttia ennen loppua Juuso Perttilällä oli paikka tasoittaa ottelu läpiajosta, mutta Aleksis Ahlqvist Pyryn maalilla veti pidemmän korren.

Bewe TuusKi yritti vielä lopussa tehdä tasoituksen ilman maalivahtia, mutta hermoilu ja huolimattomuus vei parhaan terän takaa-ajosta ja Bewe TuusKin tuska pisteiden osalta jatkuu.

Pyryn kokenut kaarti nappasi tänään joukkueen reppuselkään 3+1 tehot tehneen Niemen johdolla. Ahlqvist puolestaan torjui 48 kertaa Pyryn maalilla.

Bewe TuusKin ainoa kahden tehopisteen mies oli Joonas Saari kahdella syötöllään.

Ennen joulutauolle vetäytymistä, Bewe TuusKi kohtaa vielä ensi viikonloppuna kahdessa peräkkäisessä kotiottelussa RoKin ja FPS:n. Rovaniemeläiset tulevat vierailulle perjantaina ja forssalaiset lauantaina.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi päätti vihdoin tappioputkensa komealla voitolla RoKista

Tuusulan perjantai-illassa pudotuspeliviivan alle valahtanut Bewe TuusKi sai vieraaksi niin ikään pudotuspeliviivan alla olleen heikosti kauden aloittaneen, mutta viime aikoina hyvin pelanneen RoKin. Bewe TuusKi nappasi lopulta pisteet kovan väännön jälkeen lukemin 5-2 katkaisten seitsemän ottelun tappioputken.