Bewe TuusKi päätti vihdoin tappioputkensa komealla voitolla RoKista

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 49 Second

Tuusulan perjantai-illassa pudotuspeliviivan alle valahtanut Bewe TuusKi sai vieraaksi niin ikään pudotuspeliviivan alla olleen heikosti kauden aloittaneen, mutta viime aikoina hyvin pelanneen RoKin. Bewe TuusKi nappasi lopulta pisteet kovan väännön jälkeen lukemin 5-2 katkaisten seitsemän ottelun tappioputken.

Normaalisti kovaa kotona aloittava Bewe TuusKi oli tällä kertaa helisemässä avausminuuteilla RoKia vastaan. Sami Nousiainen torjui heti ensiminuuteista lähtien Bewe TuusKin maalilla. Bewe TuusKin ensimmäinen hyökkäys tuotti kuitenkin heti maalin RoKi maalivahti Tuomas Saarelan suosiollisella avustuksella. Suomi-sarjan parhaan torjuntaprosentin omaava Saarela pomputteli muutoinkin läpi illan yllättävän paljon kiekkoja eteensä.

Heti Bewe TuusKin maalin jälkeen RoKi sai loistopaikan tasoitukseen kun Bewe TuusKin puolustaja koukattiin nurin oman maalin edessä ja RoKilla oli valmiina maalilla kolme miestä odottamassa. Nousiainen nollasi tälläkin kertaa rovaniemeläiset. Ottelun avauserässä sai muutoinkin melko surutta käyttää mailaa koukkimiseen ja kahvaamiseen.

Bewe TuusKin avauserässä pirteimmin pelasi Joonas Saaren kentällinen laidoillaan Rasmus Lindström ja Sami Häkkinen. Etenkin viime otteluissa tehoillut Saari oli ottelun alussa hyvällä pelipäällä.

Bewe TuusKi sai tarvitsemansa herätytksen otteluun valitettavasti RoKin tasoitusmaalin muodossa. Maalin jälkeen tuusulalaisten pelistä alkoi löytyä vaarallisuutta hyökkäyspäässä useamman kentän voimin. Varsinkin viimeinen viisiminuuttinen oli täysin Bewe TuusKin näytöstä, mutta summeri pelasti RoKin.

Toisessa erässä kotijoukkue jatkoi siitä mihin edellisessä jäi. RoKi oli lähes koko erän ahtaalla omassa päädyssä Bewe TuusKin painaessa päälle.

Tuusulalaisten agressiivinen karvaus korkealta tuotti tulosta kiekonriistoina hyökkäyspäässä. Lisäksi Bewe TuusKin hyökkääjät pystyivät silkalla nopeudellaan luomaan hyviä vetopaikkoja ja puolittaisia läpiajoja.

Bewe TuusKin maalia saatiin odottaa erän jälkimmäiselle puoliskolle saakka jolloin Lindström vei vihdoin tuusulalaiset johtoon. Hieman tämän jälkeen RoKi sai erän ensimmäisen kunnollisen hyökkäyksen päästyään hyökkäämään kolmella yhtä vastaan.

Erän viimeiselle viisiminuuttiselle osat vaihtuivatkin ja RoKi oli hyökkäävä osapuoli Bewe TuusKin puolustaessa johtoaan. RoKi sai vielä viimeisen minuutin pelata ylivoimaa kun Markus Hämäläiselle tuomittiin ottelun ensimmäinen jäähy ottelun muuhun tuomarilinjaan nähden hieman heppoisesti. Hämäläinen protestoi tilanteen jälkeen itselleen vielä käytöskympin. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Bewe TuusKi pääsi johtoasemassa viimeiseen erään pelattuaan yhden kauden parhaista ja ehjimmistä eristään.

Heti kolmannen erän alkuun RoKi sai toisen ylivoimansa ja tuli sillä myös tasoihin. Kolmas erä oli kauttaaltaan äärimmäisen tasaista vääntämistä molemmille joukkueille tärkeistä pisteistä.

Bewe TuusKin tuskaan suuren helpotuksen toi lopulta erän puolivälissä Valtteri Virkkunen joka vei Bewe TuusKin jälleen johtoon. Tämän jälkeen tuusulalaiset puolustivat hyvin ja tiiviisti oman maalin edustan.

Bewe TuusKin neljännen maalin kohdalla viisi minuuttia ennen loppua alkoi Tuusulaan aurinko paistamaan entistä kirkkaammin. RoKin takaa-ajo ei enää sen jälkeen juurikaan lähtenyt käyntiin ja Bewe TuusKi pääsi tappamaan ottelun tyhjään maaliin tehdyllä 5-2 maalilla.

Bewe TuusKi päätti seitsemän ottelun tappioputken makeaan voittoon ja nosti itsensä takaisin kahdeksanneksi ja juuri pudotuspeliviivan päälle.

Bewe TuusKin tehopelaajat olivat 1+1 tehot mieheen tehneet Valtteri Virkkunen, Rasmus Lindstöm ja Joonas Saari. Saarella on nyt kolmen ottelun pisteputki ja näissä kolmessa ottelussa on syntynyt komeat tehot 3+3. Bewe TuusKin maalilla Sami Nousiainen torjui 36 kertaa.

Bewe TuusKi pelaa vielä FPS:ää vastaan kotonaan lauantaina ennen kuin vetäytyy joulutauolle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi pitkän kaavan kautta joulunviettoon

Bewe TuusKi sai syyskauden päätökseen kovimman mahdollisen vastuksen suoraan Suomi-sarjan kärjestä kun FPS saapui Tuusulaan vierailulle. Bewe TuusKi oli katkaissut seitsemän ottelun tappioputken edellisenä päivänä voittamalla RoKin. Bewe TuusKi pelasi hyvin myös forssalaisia vastaan, mutta sarjakärjen onnistui viedä ottelu aina voittomaalikilpailuun asti, jossa FPS oli maalin verran parempi.