Richard Ullberg nollasi Bewe TuusKin

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

Bewe TuusKi sai runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluunsa sarjakärki FPS:n, jonka kone tosin oli hieman yskinyt joulun jälkeen verrattuna alkukauteen. Kotijoukkue Bewe TuusKi puolestaan on ollut sarjan kovavireisin joukkue tämän vuoden puolella ja kivunnut jo sarjassa kuudenneksi.

Bewe TuusKilla oli muutamia isoja poissaoloja hyökkäyksessä kun Joni Häppölä, Edgar Lukjanov, Valtteri Virkkunen ja Reko Riihinen olivat sivussa illan ottelusta.

Paluun kokoonpanoon sen sijaan teki varakapteeni Sami Häkkinen ja ennen ottelun alkua Häkkinen palkittiin 100:n Suomi-Sarja ottelun johdosta.

Itse ottelussa FPS oli alussa hieman terävämpi ja hallitsi ottelun alkua, mutta vaikean avausvitosen jälkeen Bewe TuusKi sai ottelun juonesta kiinni.

Ensimmäinen erä oli äärimmäisen vauhdikas, välillä järjenkin kustannuksella. Molemmilla joukkueilla oli omat huippupaikkansa tehdä muutamakin maali, mutta molemmat maalivahdit pelasivat hyvin ja erätauolle mentiin 0-0 tasatilanteessa.

Toinen erä alkoi Bewe TuusKin kannalta harmittavasti kun jo 15 sekunnin pelaamisen jälkeen Jesper Ahlgrenin nollakulmasta vippaama kiekko yllätti Sami Nousiaisen.

Tämän jälkeen ottelua hallitsi Bewe TuusKi joka haki vimmatusti tasoitusta. Tuusulalaishyökkäys sai muutaman hyvän ylivoimahyökkäyksen ja pelattua FPS:n maalivahti Richard Ullbergin sivuttaisliikkeeseen, mutta aina Ullbergin räpylä tai patja löysi tiensä kiekon tielle.

FPS sai kertaalleen omista harvoista paikoistaan kiekon Bewe TuusKin maalin tolppaa. Näin Suomi-Sarjalle epätyypillisesti ottelu oli kahden erän jälkeen vähämaalisesti 0-1.

Kolmanteen erään FPS sai jälleen hyvän alun kun neljän minuutin kohdalla Antti Tenkanen pelasi upeasti maalin kulmalle Sami Kaislehdolle eikä Nousiainen enää ehtinyt kiekon eteen. Bewe TuusKilla tämän jälkeen muutama hyvä paikka, parhaimpana Petteri Malmin paikka Riho Embrichin loistavasta poikittaissyötöstä, mutta Ullberg venyi jälleen kiekon eteen.

Kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä Bewe TuusKin hyökkäyspään ratkaisuista katosi punainen lanka ja puolustuspäässä joukkue teki isoja virheitä, joiden ansiosta lopullinen maaliero repesi forssalaisten takoessa vielä kolme maalia voittaen lopulta 0-5.

Bewe TuusKi ei käyttänyt tilaisuuttaan kääntää ottelun kulkua toisessa erässä eikä löytänyt lääkkeitä unelmapelin pelanneen Ullbergin ohittamiseen. Ullberg sai lopulta rehkiä 40 torjunnan verran nollapelinsä eteen. Nousiainen pelasi ensimmäistä maalia lukuunottamatta hyvin Bewe TuusKin maalilla eikä kolmannen erän maaleista voi häntä syyttää.

Tappio katkaisi Bewe TuusKin viiden ottelun voittoputken, mutta tuusulalaiset jatkavat yhä kuudentena sarjataulukossa. Edellä olevaan Porvoon Huntersiin matkaa on neljä pistettä. Bewe TuusKilla on vielä neljä ottelua runkosarjaa jäljellä joista kolme on vieraissa. Ensi viikonloppuna tuusulalaiset tekevät pohjanmaan reissun Seinäjoelle ja Vaasaan. Sunnuntaina 22. helmikuuta Bewe TuusKi pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelun IPK:ta vastaan. Ottelu alkaa kello 17.00, tervetuloa kannustamaan Bewe TuusKi voittoon!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Koe suomen hienoin saunabussi!

VIP-sauna tarjoaa ksksikerroksisen, erikoisvarustellun ja vip-sisustetun bussin. Bussiin sopii jopa 20 henkilöä juhlimaan ja nauttimaan 6-9 henkilölle tehdyn sähkösaunan löylyistä ja ison paljun tarjoamista kylvyistä.