Koe suomen hienoin saunabussi!

Bewe
0 0
Read Time:28 Second

VIP-sauna tarjoaa ksksikerroksisen, erikoisvarustellun ja vip-sisustetun bussin. Bussiin sopii jopa 20 henkilöä juhlimaan ja nauttimaan 6-9 henkilölle tehdyn sähkösaunan löylyistä ja ison paljun tarjoamista kylvyistä.

VIP-saunat tarjoaa edustustilaisuuksiin, yritysjuhliin ja polttareihin sekä muihin juhliin huippuvarustellun bussin. Bewe Sport tarjoaa VIP-bussin nyt myös omissa tapahtumissaan. Tule nauttimaan Botnian pudotuspeleistä saunan lauteilla ja kylpytynnyrissä tai tilaa saunabussi Bewen kautta omiin tapahtumiisi!

Kysy lisätietoja ja tarjouksia Teukka Ulanderilta puh. 0400 811 941

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin runkosarjan viimeinen kotiottelu päättyi tappioon

Bewe TuusKi sai runkosarjan viimeiseen kotiotteluun vieraita Iisalmesta IPK:n muodossa. Bewe TuusKi oli hyvän kevätkauden ansiosta varmistanut jo paikkansa pudotuspeleissä, mutta tarjolla oli vielä sijoituksia aina kotietuun asti.