Bewe TuusKin runkosarjan viimeinen kotiottelu päättyi tappioon

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

Bewe TuusKi sai runkosarjan viimeiseen kotiotteluun vieraita Iisalmesta IPK:n muodossa. Bewe TuusKi oli hyvän kevätkauden ansiosta varmistanut jo paikkansa pudotuspeleissä, mutta tarjolla oli vielä sijoituksia aina kotietuun asti.

Ottelun alku oli vauhdikas, mutta molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia päästä hyökkäyspäässä laukaisupaikoille asti. Bewe TuusKi oli hivenen hallitsevampi joukkue avauskympillä.

Erän edetessä Bewe TuusKi myös vahvisti hallintaansa ja onnistui puolivälin jälkeisellä vahvalla vaiheellaan iskemään kaksi maalia. Ensin Tommi Savola unohdettiin täysin yksin parhaalle maalintekosektorille ja tällä olikin runsaasti aikaa katsoa kumpaan ylänurkkaan laukoo. Pari minuuttia myöhemmin Niki Kaila riisti kiekon hyökkäyspäässä ja Bewe TuusKi pääsi hyökkäämään kolmella yhtä vastaan Samuli Sorsan lopulta päättäen hyökkäyksen maaliin.

Toinen maali tuntui sytyttävän IPK:n jonka vahva vaihe alkoi heti Bewe TuusKin toisen maalin jälkeen. Tuusulalaisten onnistui vielä kertaalleen kilauttaa kiekko tolppaan, mutta erän loput maalit teki IPK.

Ensin Jere Savolainen yllätti Bewe TuusKin puolustajien ahdisteluista huolimatta rannelaukauksella Bewe TuusKin maalilla debytoineen Juuso Hyypän. Pari minuuttia ennen erätaukoa Jani Lyytinen pääsi laukomaan Niko Putkosen laukauksen reboundista IPK:n tasoihin.

Toiseen erään luisteli yhtä väsyneen oloinen Bewe TuusKi, mikä oli jäällä ensimmäisen erän lopun. Bewe TuusKi pääsi kuitenkin johtoon toisen erän alussa Juuso Perttilän läpiajomaalilla.

IPK sai oman läpiajonsa Ossi Akkilan päästyä karkuun suoraan jäähyaitiosta. Tästä ei vielä maalia tullut, mutta sitä seuranneesta IPK:n pyörityksestä iisalmelaiset pääsivät tasoittamaan.

Vain minuuttia myöhemin Anton Kokkonen pääsi vielä viemään vierailijat johtoon.

Erän lopulla IPK sai vielä tehtyä paremmat maalipaikat ja hallitsi muutoinkin peliä. Bewe TuusKi pelasi varsin puolihuolimattomasti mikä näkyi runsaina kiekonmenetyksinä omalla puolustusalueella.

Bewe TuusKi sai vielä yhden hyvän maalipaikan erän lopussa, mutta Heikki Hiltunen sai sen verran painittua maalin edessä, että kunnon laukaus jäi puuttumaan.

Kolmannessa erässä Bewe TuusKi sai kiriä aikaiseksi ja tuli varsinkin erän alussa kovaa päälle. IPK pystyi kontrolloimaan hyvin puolustuksen kautta ottelua ja tuusulalaisten kiristä taittui paras terä erän edetessä.

IPK pystyi lopulta varsin helposti pitämään yllättävän kesyn Bewe TuusKin aisoissal oppuun asti ja voitti 4-3. Tappiosta huolimatta Bewe TuusKi on yhä sarjassa viidentenä kaksi pistettä RoKin takana. Bewe TuusKilla on yhä mahdollisuus napata kotietu puolivälieriin mikäli joukkue voittaa viimeisen runkosarjaotteluna Satakunnan vieraana ja RoKi häviää oman ottelunsa S-Kiekolle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

17 vuoden odotus ohi! Botnia pelaa mitaleista

Botnia saa Bandyliigan välierissä vastaansa Mikkelin Kampparit joka järjesti puolivälierissä kevään suurimman yllätyksen pudottamalla suurimman mestarisuosikin Akilleksen.