Bewe TuusKi luisteli RoKin yli päätöserässä

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 6 Second

Bewe TuusKi lähti pudotuspelien kotiavaukseen yhden voiton takamatkalta RoKin voitettua sarjan ensimmäisen pelin Rovaniemellä. Jo alkulämmittelystä saattoi nähdä tuusulalaisten olevan täynnä taistelutahtoa sarjan kääntämiseksi tasoihin.

Bewe TuusKi myös aloitti kovalla tahdolla, mutta muutoin alku oli pahin mahdollinen kun jo 36 sekunnin kohdalla Hannu Erkkilän laukaus lirui Juuso Hyypän kainalon kautta maaliin. Tämän jälkeen RoKille ei juuri annettu mahdollisuuksia hyökkäyksiin ennen kuin hieman ennen erän puoliväliä. RoKin ottelun ensimmäinen paha pyöritys pakotti Bewe TuusKin ottamaan ottelun ensimmäisen jäähyn.

Jäähystä selvittyään Bewe TuusKin hyökkäys sai pelattua avopaikan puolustajan paikalta nousseelle Niko Forsströmille, mutta RoKin maalissa Tuomas Saarela sai torjuttua Forsströmin rystynoston.

Bewe TuusKi oli hallitsevampi osapuoli myös loppuerän, mutta jäi ensimmäisessä erässä maaleitta.

Toiseen erään tuusulalaiset saivat loistavan alun tullen ansaitusti tasoihin heti erän alussa Juuso Perttilän ohjatessa hienosti ilmasta Joni Häppölän rystysyötön maaliin.

Pian Bewe TuusKin maalin jälkeen tuusulalaiset saivat koittaa vielä ylivoimalla, mutta joukkueiden ollessa taas tasakentällisin pelin hallinta alkoi kallistumaan RoKille ja nämä saivat tuusulalaiset hetkellisesti köysiin, kunnes tuusulalaiset saivat purettua paineen ja pääsivät vielä ylivoimalle Olli-Matti Järvelän korkean mailan ansiosta.

Bewe TuusKin ylivoima toimi tällä kertaa hienosti ja Juuso Perttilä ja Riho Embrich pelasivat upealla kuviolla Samuli Sorsalle paikan maalinkulmalle ja Sorsa sai vapaasti upottaa kiekon tyhjään maaliin.

Erän loppu oli täysin rovaniemeläisten hallinnassa, mutta Bewe TuusKi selvisi puolustustaistelustaan kunnialla, osin hyvällä tuurillakin rovaniemeläisten kilautettua kiekon kolmasti Bewe TuusKin maalin ylärimaan.

Heti kolmannen erän alkuun Bewe TuusKi sai loistavan tilaisuuden lisätä johtoaan päästyään kahden miehen ylivoimalle, mutta tällä kertaa ylivoimassa oli huonoa tuuria Sorsan saatua kiekon korvaansa.

Bewe TuusKi ei saanut kahden miehen ylivoimalla maalia, mutta tuusulalaisten hyvä ote jatkui ja Mikael Kivinen pääsi iskemään Reko Riihisen loistosyötöstä kolmannen maalin jälleen kerran maalin edestä.

Kolmannen erän puolivälissä Simo Konttinen katkaisi siniviivalla RoKin poikittaissyötön ja pääsi Joonas Saaren kanssa hyökkäämään kahdella nollaa vastaan. Kaksikko käytti paikan hyväksi Saaren viimeistellessä Konttisen syötöstä.

Epätoivoisessa tilanteessa RoKi otti jo varhaisessa vaiheessa maalivahdin pois yrittäen kuudella kenttäpelaajalla kavennusta. Bewe TuusKi puolusti hyvin eikä RoKi saanut kunnollista kiriä missään vaiheessa aikaiseksi. Lopullisesti rovaniemeläisten kirin lopetti Saari joka pääsi iskemään tyhjään maaliin. Loppunumerot 6-1 kaunisteli Reko Riihinen joka iski viimeisellä sekunnilla kuudennen maalin terävällä rannelaukauksella.

Bewe TuusKin tehomiehinä toimivat kahden maalin Saari, 1+1 tehot tehneet Riihinen ja Perttilä sekä kahden syötön Embrich. Hyypälle Bewe TuusKin maalilla voitto 37:lla torjunnalla. Sarja jatkuu jo huomenna Rovaniemellä. Tuusulaan palataan tiistaina kello 18.30 alkavassa ottelussa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi jälleen välieriin

Bewe TuusKi pääsi kokeilemaan puolivälieräsarjan katkaisua kotikentällään ryöstettyään edellisessä ottelussa Rovaniemellä kotiedun itselleen. Tuusulalaiset eivät jättäneet mitään sattuman varaan vaan jyräsivät viime kauden tapaan välieriin vakuuttavalla esityksellä.