Pakila juhli Helsingin yläasteiden Koulukaukismestaruutta

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Active Image

Helsingin yläasteiden koulukaukis oli keskiviikkona edennyt finaalipäiväänsä saakka. Päivän kello 9.00 avanneessa ensimmäisessä välierässä kohtasivat Helsingin yhteislyseo ja Haagan peruskoulu. Haagalaiset olivat alussa paremmin hereillä ja etenivät nopeasti 0-4 johtoon ja hetken vaikutti siltä, että Haaga kävelee helposti finaaliin.

Helsingin yhteislyseo kuitenkin sai juonenpäästä kiinni ja kiri maalin päähän ennen taukoa. Toisella puoliajalla Haaga pääsi jälleen lisäämään johtoaan mikä lamaannutti Helsingin yhteislyseon ja Haaga helposti 5-11 lukemin finaaliin.

Toisessa välierässä vastakkain olivat Pakila ja Hämeenkylä. Toisessa välierässä edettiin huomattavasti tasaisemmissa merkeissä läpi ottelun.

Lopulta Pakilan onnistui tehdä muutama minuutti ennen loppua ratkaisevan 3-2 maalin. Hämeenkylä taisteli loppuun saakka, mutta Pakila piti johtonsa ja eteni finaaliin. Välierän jälkeen parranpärinää aiheutti Pakilan pelaajien käyttämät jääkiekkomailat kaukalopallomailojen sijasta. Finaalissa Pakilan jääkiekkomailojen käyttö lopulta myös estettiin.

Ennen mitaliotteluita oli otteluohjelmassa vielä jumbofinaali Pohjois-Haagan 7. luokan ja Sakarinmäen yläasteen kesken. Jumbofinaalin tempo oli tyypilliseen tapaan huomattavasti mitalipelejä vähäisempi hyvähenkinen höntsäily.

Jumbofinaalin ensimmäinen jakso oli tasainen Pohjois-Haagan mennessä johtoon 3-1, mutta ottelun viimeisellä kympillä tuli romahdus ja Sakarinmäki kiri ensin tasoihin ja lopulta 3-8 voittoon.

Pronssin kohtalo ratkesi myös äärimmäisen tasaisessa ja ympäripyöreässä ottelussa jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Pettymys painoi molempia joukkueita, mutta lopulta Helsingin Yhteislyseo oli maalin verran Hämeenkylää parempi.

Loppuottelussa Haagan peruskoulu oli alussa Pakilaa terävämpi, mutta Pakila kiri pian Haagan hankkiman johdon kiinni. Pakila hankki itselleen vaikeuksia jäähyilemällä, mutta pystyivät painamaan itsensä väkisin johtoon.

Haaga pakotettiin hyökkäämään hieman rohkeammin ja Pakila käytti kaksi minuuttia ennen loppua avautuneen vastahyökkäyksen hyväkseen ja ratkaisi ottelun lopullisesti. Näin Pakila mestariksi, Haagan peruskoululle hopeaa ja Helsingin yhteislyseo pronssille.

 Active Image

Pohjois-Haagan 7. luokka.

  Active Image

Jumbofinaalin voittanut Sakarinmäen yläaste.

 Active Image

Neljäs sija Hämeenkylään.

 Active Image

Pronssille Helsingin yhteislyseo.

 Active Image

Hopeaa Haagan peruskoululle.

 Active Image

Pakilan yläaste, Helsingin yläasteiden koulukaukismestari kaudella 2014-15.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin kausi päättyi kiistanalaisten tuomioiden siivittämänä

Bewe TuusKi oli asetettu selkä seinää vasten kun sarjassa palattiin Tuusulaan. Hermes oli tuusulalaisten hyvästä pelistä huolimatta voittanut kotonaan ja Bewe TuusKi oli pakkovoiton edessä.